Імміграція до Манітоби
-
EOI ніхто не перевіряє, там може бути кілька тисяч профілів, де апліканти можуть фактично не відповідають вимогам програми, наприклад , зробили помилки або не оновили дані. Система відбору автоматична, не ручна. І так, якщо ті ineligible апліканти мають високі бали, вони просто перешкоджають іншим потрапити до вибірки
-
Скажіть будь ласка при подачі EOI вказала суму 16000, що необхідно для нашої сім'ї , але зараз при подачі MPNP хочу додатково вказати та надати документи оцінки житла в Україні. І в загальному це виходить більша сума, чи не виникне питань у офіцера щодо net worth значно більшої?
-
Доброго всім дня! Моїй подачі на провінційку на днях вже місяць, але кожного дня, затамувавши подих, відкриваю свій аккаунт, сподіваючись побачити не Ricieved , а In Process )) Мій оптимізм дещо заглушують голоси з серпня та вересня)) , але душа хоче вірити у чудо) А тепер, власне, питання: збираю потрохи документи на федеральний рівень. Документи про підтвердження роботи за останні 5 років, я так розумію, підійдуть і ті , що ми подаємо на провінційку. А підтверджувати треба 10 років. Отже, за попередні роки на федеральний рівень треба такі самі Референс Леттерз, чи якогось іншого формата? Тобто, чи пдійдуть ті листи, зроблені за зразком по прикріпленому відео про Референс Леттер? Дякую всім за відповіді))