Імміграція до Манітоби
-
Напишіть в групу США в фейсбук що шукаєте трансгендера по квоті для шлюбу, там є спеціальна програма, всі в курсі, допоможуть.
-
Вітаємо, Nika! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
як тут вобщее з просредніками? піар получаю тоді денюжка чи сразу і розвод на бабки? як посредніки тут працюють а еслі подамся і консул консультант відкаже так можливо іза чого а еслі по контракту там угоду зробити з посредніком бл я хз шо робити
-
Можна, ти справишся, їдеш до кордону, якусь віддалену ділянку, шукаєш де незагороджено і йдеш через поле от ти і в штатах. Зустрінеш людей, то уточни, звичайно, чи ти вже в штатах, і бажано на англійській. До ведмедів не наближайся якщо зустрінеш, особливо грізлі. Брак ти маєш на увазі шлюб, чи типу "трєтій сорт нє брак"? Якщо шлюб, подаєш оголошення типу "я умний і красівий" в місцеву "брачьну газєтку", впевнений хтось тай знайдеться.
-
Де ви це прочитали? У пункті 6? Але ж там йдеться про зміну роботодааця і ще відділено, що власникі open work permit можуть працювати на будь якого роботодавця?
-
пів
-
Так Я ж правильно розумію якщо я заповнюю ЕЕ, я повинен мати рік безперервної роботи в Канаді?
-
та нє я питав як легалізуватись то як перетнути то моя забота
-
чого
-
У вас є питання? Питайте. Ще раз - за вас ПР ніхто не зробить навіть за найбільші гроші. Ну хіба одружитися
-
так кікать будете чи передумали?
-
Тут чат про самостійну імміграцію
-
точно злі,тепер не сомневаюсь
-
Умовне засудження в Україні може бути в Канаді правопорушенням, яке не кваліфікується для ПР. Все залежить від конкретної статті та відповідності канадському законодавству
-
Я рекомендую вам змінити тему.
-
@banofbot
-
Питання про ЕЕ, не про PNP, там точно так само?
-
є тут люди які отримали піар? хто допоможе податись при отриманні піара гроші дам хороші
-
Ні, не можу. Я нікого не рекомендую.
-
пздц
22 Jan 2023, 05:40
160117/229593
19 minutes ago