Імміграція до Манітоби
-
Не потрібно.
-
Дякую за відповідь
-
Доброго вечора В яку категорію ліпше завантажувати пей чеки за останні три місяці? Дякую
-
А який документ будете прикладати? І чи це обов'язково треба робити?
-
Доброго вечора. А може хтось поділитись силкою на відео як заповнювати на подачу після того як отримав запрошення
-
починаю тільки на пр подаватись нічого не знаю куди порадите звернутись з чого начати,і які доки потрібні і кужи нести їх
-
Дякую але мене цікавило після номінації повна форма
-
Крок 1: перечитати 74 закріплені повідомлення. Крок 2: Переглянути всі відео Дмитра. Крок 3: сформувати всі питання, що цікавлять. Крок 4: пошукати у групі відповіді за ключовими словами. Крок 5: ставити запитання у групі.
-
youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=_3x1OJdc7TEOrBMf
-
Ще раз дякую. Надобраніч
-
На цьому ж каналі!
-
Доброї ночі. Питання по I have studied English or French as a foreign language or as a second language - No / Yes ? Якщо в дипломі бакалавра вказано просто - Іноземна мова, а в дипломі спеціаліста - Іноземна мова (технічний переклад) і ніде жодного слова що це англійська, то краще відповісти No і не заморочуватися? Все одно доказів як таких немає в документах 🤷♂
-
І це все, не вказано яка мова
-
Не вказано, що англійська ? Пишуть в дужках яка мова інколи
-
Так я про додаток і кажу.
-
А виписка з диплому ? Там же э предмети і години
-
Не знаю. Атестат також доказ, що Ви вивчали мову. Кількість годин можна також знайти, якщо потрібно. В школі також є навчальні програми і можна в цьому розібратися, чи просто запитати вчителів
-
Так, в атестаті є, але це питання відноситься до post-secondary, тому що питають скільки годин, а в атестаті тільки оцінка.
-
Тоді може бути в шкільному атестаті написано, що Ви вчили англійську
-
У дружини в 1 дипломі з трьох вказано, у мене в жодному.
22 Jan 2023, 05:40
160296/232166
22 minutes ago