Імміграція до Манітоби
-
В коледжі 3 роки
-
Скільки років ви там вчились після ПОВНОЇ середньої освіти (11-12 років), стільки і вказуйте.
-
Немає такої форми. Пишіть лист-пояснення, якщо ви хочете вказати ту роботу, але не рахували бали за неї, та можете додати ваше резюме, що ви там робили, щоб офіцер бачив, що ви роботяща людина. Або не вказуйте ту роботу взагалі.
-
Типу я можу ось цей вибирати так?
-
Доброго ранку. Якщо в завірених перекладах є також завірена ч/б копія оригіналу, чи потрібно цю копію додавати в файл готового перекладу? Оригінали всі на руках маю.
-
Дякую
-
date this person became resident of Manitoba - скажіть це людина має вказати дату приїзду в Манітобу чи коли піар отримала( клеймлю друга в аплікації)?
-
Для чого? Якщо є завірені оригінали, то для чого додавати копії?
-
Оригінали - не завірені, це просто оригінал. Наприклад свідоцтво про шлюб - 1 сторінка переклад плюс друга сторінка ч/б копія з оригіналу з печаткою. Переклади завірив у Мігрант Центрі.
-
Дякую, чи там буде потрібна флеш карта для скану, чи можу вислати на емейл?
-
У бібліотеці безкоштовно
-
Ок, тепер якщо хтось вже чув новину про той ворк перміт , поясніть мені. Бо дехто говорить що можна подаватися на тому етапі коли ти подав лиш заявку EOI, але я щось сумніваюсь то ж треба бути номінантом тобто ти мав би отримати лист запрошення LAA чи не так? Чи я щось не так розумію
-
Мені сканували і надсилали на електронну пошту
-
Хтось вже так робив?
-
Так
-
Тобто після отримання LAA я подаюся на номінацію і аж тоді можу цей ворк перміт продовжити, так?
-
Треба подати документи на номінацію. Ви маєте мати номер файлу аплікації на номінацію. ЕОІ - це ні про що. Будь-хто може подати ЕОІ навіть з вигаданими даними.
-
Було б добре
-
Однак в повідомленні від міністра трохи не про те. Там типу просять, щоб продовжили ворк перміти усім, хто працевлаштований у Манітобі і в кого ворк перміт завершується у 2024 році.
-
Та хто знає, може хтось пробував
22 Jan 2023, 05:40
160363/229593
21 minutes ago