Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Якщо ви звільнилися, то MPNP та IRCC у будь-якому випадку захочуть від вас ще ROE.
-
Особисто я рекомендую всі документи, які є, додавати відразу. Тоді ймовірність додаткових запитів менша.
-
Скачати всі форми з IRCC веб-сайту. Заново заповнити, роздрукувати і підписати і відправити або через власний кабінет, якщо там є активне поле для додачі документів або через webform. Швидше за все ви десь наробили помилок, попропускали дати тощо
-
Підкажіть будь ласка заповнений докумен Settlement Plan Part 2(підтверджував друг) треба відправлять з мого імейлу чи з імейла друга?
-
Дякую за відповідь
-
Він прийде Вашому другу на пошту. Він повинен його заповнити та підписати, потім відправити самостійно
-
Дякую)
-
Ні, з дії + переклад підійде
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка , довідка про не судимість має бути з Апостиль?
-
Доброго всім недільного дня! Підкажіть по запитанню «скільки вивчали англійську»: у нас було вивчення з 1го класу школи (10 років бо пропускали 4клас) також в університеті рік на магістратурі. По бакалаврату немає додатку і не памʼятаю, то просто вказувати 11 років в цілому бо тільки вони є підкріпленими документами?
-
Дякую за відповідь
-
Ви відправляєте через MPNP аплікацію. Відео 3, 53 хв
-
Краіни, де ви працювали треба вказувати в personal history та addresses. В travel history вказуються країни, які ви відвідували на короткий строк як турист чи візитор.
-
Дякую! Зрозуміла Мова здана
-
Якщо у вас здана мова, то це не є сурерважлтве запитання. Вкажіть 1 рік і все.
-
Добре, я власне теж так думав. Дякую за відповідь
-
Бібліотека, staples
-
Спробуйте завітати до service canada
-
Все що менше ніж півроку це подорож, а все що більше ви у інших формах вказуєте
22 Jan 2023, 05:40
160493/231355
less than a minute ago