Імміграція до Манітоби
-
По SWO Manitoba бачу багато різних думок: що вона закрита, що потрібно стратегічні ініціативи. Я ніде цієї інформації не знаходжу. Може хтось поділиться ресурсом? На оф сайті Манітоби ця програма є, родичі і друзі там є, робота там є, 60 балів так само є
-
Дуже дякую
-
Magic
-
Але деякі беруть за це 6к$😄
-
Вибачте, хочу таки бути впевненим, я правильно розумію, що якщо я не маю року праці то, я не зможу піти через ЕЕ? Бо кажуть інфо що через ЕЕ вигідніше 👀
-
а можна посилання на офіційне джерело? Бо я вже дуже довго чекаю на номінацію від провінції, а тут радять спробувати на федеральну програму податися.
-
Навпаки зробити і підкрипити - млжна
-
Все що я знаю, що не випадково в eoi питають чи ж профіль ЕЕ, і що не одно разово казали що не можно створити два профілі, не можно еоі а потім ее
-
В будь-яких аплікаціях є запитання, чи ви маєте активну заявку. Усі очікують довго на номінацію. Наберіться терпіння. Готуйтесь до федерального етапу. Завантажте усі документи, заповніть форми, зробіть фото. Як тільки отримаєте номінацію- оплачуєте, підгружаєте саму номінацію і подаєтесь на федеральний етап.