Імміграція до Манітоби
-
Я не знаю чи ви самі подаєтеся по H&C чи є консультант, але добре врахуйте, що гуманітарна програма для тих, хто не може йти через звичайні програми, а ви можете, бо ви подалися на номінацію.
-
Є евалюація усих дипломів
-
Так🤷 Ще можно в додатковi документи надати ще будь якi пiдтвердження , цих дипломiв, як additional documents. Доречi, ще можно в пояснення додати назви кандидатської роботи, написати тему роботи, прiзвище керiвника - як можно бiльше iнформацii.
-
Вантажне ще раз диплом і в additional details напишіть пояснення
-
Через вебформу immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
12 міс
-
Давайте все, що є, в тому числі і WES.
-
Я не основний аплікант, думаю, може взагалі тільки wes прикріпити і все?
-
Добре. Бо є випадок, що провінційна програма (не MPNP) не визнала диплом кандидата наук і завернула аплікацію.
-
Бакалавра, магістра, кандидата і доктора
-
У певних випадках MPNP може давати enhanced nominations, але там ж також ліміт.
-
Дякую!
-
Ви кандидата наук оцінювали через WES? Чи вам вже видали новий диплом як PhD?
-
Я коли чекав на номінацію більше трох місяців то написав їм листа чи можна створити ЕЕ на даний момент , МРNP відписали що можна але відразу вишліть нам дані чи лінк уже не пам’ятаю то ви краще на пишіть їм перед тим як робити ЕЕ профайл 🙏
-
В транскрiпт можно ще раз диплом, та написати пояснення
-
Я додала їх в other. Може простл пододавати, як транскріпт?
-
Головне поясніть, що транскриптів для тих освіт не видають. Щоб офіцер не заплутався. У них там є чеклист, якщо не бачитимуть транскрипту, то можуть послати додаткові запити
-
Вибачте за докучливість, а якщо я його замість транскриптів прикріплю кандидата і доктора з поясненнями?
-
Так, обов'язково. Або як others у кожний розділ.
-
Дякую, wes теж в кожний розділ з дипломами?
22 Jan 2023, 05:40
160649/233714
10 minutes ago