Імміграція до Манітоби
-
Зверху чату прикріплено 74 повідомлення. Якщо ви їх перечитаєте і подивитесь відео теж з закріплених повідомлень, то знайдете відповіді на більшість питань, які у вас виникають. Там же є і перелік необхідних документів для різних етапів отримання ПР.
-
Кожен документ, довідка, папірець - це біль, але Канада має хорошу систему, достатньо м'яку, багато документів взаємозамінні. З'являється питання, ви запитуєте в чатах, і так далі, чим раніше почнете збирати документи, тим раніше зберете. Плюс є міграційні консультанти, але з ними потрібно бути дуже обережними, більшість з них не прискорюють, а загальмовують процес, і мав справу з кількома, і вони сильно гальмували процес, від них може бути користь тільки на фінальному етапі, щоб показати свої документи перед подачею, і то це не обов'язково.
-
Доброго дня усім. Можливо хтось стикався з ситуацією по формі IMM 5669 на федеральному рівні при онлайн заповнені обмеження по кількості знаків і у мене не поміщається не не, що українською, а й назва підрозділу на англійській. І чи узагальнювали ви всю держслужбу як один період життя? При заповнені інформації на візу , на продовження Work Permit та номінацію таких проблем не виникало. Тут не можу розібратися, бо майже 19 років працювала на державній службі у різних органах. Застопорилася на цій формі.
-
Привіт! Народ, підскажіть плз з приводу наступного. Людина знаходиться в Європі, загубила ворк-перміт. Чи можливо в аплікації на відновлення вказати європейську адресу, щоб туди надійшов новий? Чи краще вказати адресу когось із друзів в Канаді? Заздалегідь дякую!
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Апдейт по подовженням ВП та Стаді перміту. Як я вже казала раніше, я подала на нові ВП і Стаді для дітей на початку березня. Рішення-апрус на Стаді для меншої дитини було тиждень тому. Дали на строк+1 рік, тобто до кінця діх мого(маминого) ВП. А ось сьогодні прийшов апрув по обом ВП. Кожному дали на +3 роки, тобто до 2027 року.
-
Ми чекаємо з лютого 😭