Імміграція до Манітоби
-
Може якось без неї можна)
-
Я апостиль чекаю уже третій місяць 🤣 чи довше. Думаю самій злітати буде легше, їй богу
-
Дякую, знайшов таку саму инфу, то не є реально зробити певно ((
-
Мінімум 30 годин на тиждень, а не в середньому. Full-time is defined as 30 hours or more each week for one employer
-
ще це.
-
проживання в польші якщо нема як доки про не судимість і в укр про не судимість дістати і те що вище описав то нема смисла подаватись на пр тільки гроші потрачу і час?
-
Не підкажу. Сроки різні. Якщо подаєтесь та ще 2 роки перміта є, то я б не продовжував. Якщо 1 рік, то пробував би.
-
так багато запитань а відповідей 0(((
-
а якщо дали ворк перміт на 3 роки і 1 рік уже стратив прожив то є смисл подаватись на продовження ворк перміта ще чи можна податись коли 1 рік залишиться?
-
Чи можна продовжити ворк перміт на підставі EOI пулі? Коли чекаєш рішення провінції, вибірки
-
Це все є у ваших paystubs
-
А як я можу узнати скільки я мала в середньому??Спитати на роботі?
-
Вже ні. Тримаюсь з останніх сил...
-
Нерви як канати 😁
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/
-
Чекаю апостіль тут вже 4 місяці🤣 Це просто жопа. Чекаю номінацію провінційну - 8 місяців. Цекаю продовження WP - 2 місяці. Це просто суцільна жопа. П.С. Вибачте. Наболіло.
-
а ви вже на якому рівні як далеко зайшли з доками що зібрали що ні,а зо просто опустили
-
А навіщо апостиль?
-
З Канади 😅😅 То до ПР відношення нема, але тут багато таких, хто надіслав доки, і всьо мовчок
-
так знч доки вже всі зібрали не погано..апостиль з якої країни?
22 Jan 2023, 05:40
161015/235275
3 minutes ago