Імміграція до Манітоби
-
Як ви вважаєте, наступна вибірка також буде за 4-5 місяців ? 836 це великий бал🥲
-
Пане Wes, підскажіть будь ласка, скільки часу люди чекають повернення коштів після отримання номінації?
-
Велике дякую 🙏🏻
-
Це якщо є консультант чи хтось за вас подає аплікацію.
-
100%
-
Поки все від нього чи від неї чи від них видалив, як буде ще раз, то забанимо.
-
Все залежить, як багато зібралось людей там з високими балами, а так як декілька місяців не було вибірки по всім роботам, то я думаю це на місяці розтягнеться
-
Яка вірогідність, що мінімальний бал впаде ?
-
Тільки гарного поясніть..номер номінації, хто ви є, коли оплачували тощо. immigratemanitoba@gov.mb.ca
-
Можете підсказати куди саме потрібно написати, дякую
-
А у мене 10 травня 6 місяців на роботі
-
Я також не встигла, 27.04 здала англійську 30.04 до закріпила її , але було запізно 🥲
-
Вітаю, скільки очікували по часу?
-
Одної достатньо , сам вже номінацію получив ✅
-
Вітаю, SWM, якщо гроші на savings account то в Net Worth я додаю банк стейстмент за останні 3 місяці. Не розумію куди додавати стейтмент з чекінг акаунту
-
Супер ✌️
-
6 місяців і 1 тиждень 👌
-
Доброї ночі тим хто не спить, підкажіть будь ласка, на федеральному етапі не пропонує додавати національні паспорти, довідки з роботи, освітні документи, чи це запросять пізніше? Після подачі аплікації? Дякую за відповідь
-
Там же є add. 57 хвилина. Вибираєте account statement, назва файлу chequeing account або в additional details пишите, який це рахунок і все. Там можна ту саму оєопцію витрати хоч 10 разів. youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=6yxv-PnLDED_Hyow
-
Дуже дякую
22 Jan 2023, 05:40
161142/229835
about an hour ago