Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня . Не підскажете . У мене є друг в манітобі . Що мій друг повинен написати щоб підтвердите для балів по номінацій?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка чи потрібно додавати до аплікації на номінацію дитину чоловіка від першого шлюбу (не живе в Канаді) чи повпливає це на фінанси які потрібно показати? дякую
-
Дякую! 💐
-
Я брала, заповнювали все на англійській. Прикладала обидва паспорти (старий по якому була, новий на який потрібно зробити довідку). Якщо потрібен апостиль, то оплатіть 14$ одразу, та вкладіть мані ордер у конверт також. Чула люди і без нього подавали. Чекали десь два місяці.
-
В документі так і написано Temporary resident permit.
-
Вітаю! Дорогенькі, потрібна порада, можливо хтось з вас брав довідку про не судимість з Ізраїлю, на якій мові ви заповнювали бланк,на івріті чи на англійській?
-
Для дитини можна не розписувати
-
Подовжений паспорт для дітей приймали, а от що то за перміт, я не знаю, може Ви мали на увазі Visitor record?
-
Колись було двічі на місяць, а зараз за щастя раз у два місяці ...
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Ви подаєте ЕОІ, а LAA вам приходить після відбору Але все одно ні, не можна. На момент заповнення ЕОІ ви повинні відповідати всім вимогам
-
Доброго ранку. Laa можна подати до того як відпрацював 6 місяців? Щоб коли буде 6 зразу подати доки на номінацію
-
шукаю з ким можна розділити рент на 1430 Pembina Highway , 500$ на місяць , вода, опалення включені , за додатковою інформацією в особисті повідомлення
-
Не знайшла цієї інформації. А у відео пана Дмитра дитині 15ть і він все розписує. То ж допоможіть, в кого така ж ситуація вирішилась позитивно
-
Доброї ночі всім. Маю питання з приводу дитини, кому виповнилось 18 років вже тут. В графі про туризм щось вказувати, якщо він нікуди не виїжджав після 18ти але був у Європі до 18ти?
-
Поперхнувся чаєм 😁
-
Це трохи інше
-
Раз в 2 тижнів чи раз в місяць?
-
А як часто проходить вибірка?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
161224/238482