Імміграція до Манітоби
-
Не знаю.
-
Найлегше отримати PR.
-
Вітаю! Можливо хтось підскаже, в мене водійське посвідчення було видано у 2012 році і відповідно категорія відкрита у 2012…. Під час війни посвідчення було втрачено і я отримала нове у березні 2022… там все ж написано що видано у березні, але категорія відкрита у 2012. Питання, якщо по прильоту у Вінніпег ще не пройде 15 місяців з дати видачі, то я не зможу його просто так обміняти на канадське?
-
3-6 місяців номінація, біля 25 місяців PR. З дипломом більше балів, ніж без нього, шукайте підрахунок балів у закріплених повідомленнях.
-
У закріпленому усе є
-
А силку можна,я дивися по різних провінціях програми і щодо Манітоби особо легшого не побачив,але всі кажуть що в Манітобі і Саскачевані легше получити pr по провінційній програмі.Ось і запитав
-
Відроби пів року фул тайм,здавай англійську,збирай документи і подавай,на офіційному сайті усе ж написано.
-
Як отримати вид на проживання в Манітобі по провінційній програмі?.Наприклад я програмі ст ,а моя дівчина вчитель англіської мови(англіська тільки в нас двох),але по спеціальності навряд получится їй працювати тут,мій друг зварювальник ,брат і його дівчина будуть більше всього на будь-яку роботу йти.Може хто знаю якісь тоебуваня щоб отримати pr,типу відробити 6 місяців у Манітобі ,здати IELS 5 і тд .
-
З паспортом немає проблем, зараз ми його продовжуємо плюс замовляємо новий. От з візою як це буде? По приїзду в нас буде лише два тижні до закінчення візи, нову відкрити не встигнемо. Чи буде дитина знаходитись на території Канади офіційно в період від закінчення старої візи до отримання нової, ось в чому питання?