Імміграція до Манітоби
-
Доброго усім вечора. Зустрівся з проблемою при перевірці заявки, у пункті Employment видає помилку що я зазначив замалий термін роботи фул тайм, хоча подав більше ніж 5 років.
-
дякую за відповідь 💐
-
Як при пошуку роботи, із вказанням реквізитів роботодавця
-
вибачте, Резюме- просто перелік всіх роботодавців чи мається на увазі Резюме- як при пошуку роботи- зі всіма роботодавцями і переліком що робила?
-
Вказати, але додати резюме з усіма роботами. При завантаженні файлу в additional details вказати , що немає можливості зв'язатися із роботодавцем
-
Для провінції не потрібно
-
@western9 Добрий день, підкажіть будь ласка, дякую: Якщо я не головний аплікант і для підтвердження однієї з робіт в мене немає можливості отримати letter of reference (оскільки цію організацію реорганізували у 2019 році) чи можливо цю роботу взагалі не вказувати ?
-
А на самому початку в заяці EOI? Нас двоє,чоловік - головний аплікант,і я.Потрібно указати також його доньку?Тобто чоловіку потрібно тут двох нас (мене і доньку) заявити? Дякую!
-
В ЕОІ змінюєте NOC, який у вас зараз і все.
-
Просто вказуєте що вже Noc потрібний
-
Так
-
Тобто я можу не відпрацьовувати знову 6 місяців а вже подаватися?
-
Ні, не потрібно. Подаєтеся з останнім NOC
-
Але до нього потрібно робити апоїнтмент. Якщо в порядку живої черги, то підійдіть у відділення в CITY PLACE. Там працює Юлія.
-
Схожої ситуації не мав але впевнений що не потрібно знову відпрацьовувати 6 місяців так як не міняється роботодавець.
-
Міняю должность та змінюється нок
-
Дякую. Спробую створити аккаунт в Канада сервісі, щоб стягнути Roe. Правильно ж? Чи це до роботодавця того треба звертатися?
-
Що означає "мені міняють Noc"?
-
Хто мав схожу ситуацію? Якщо я працюю на одного роботодавця майже два роки але мій Noc не проходить вибірку мені міняють Noc я маю з початку відпрацювати по новому Noc 6 місяців та заново подаватися?
-
1.всі перміти окремими файлами. 2. Візу для visa /previous stay 3. Потрібно ROE
22 Jan 2023, 05:40
161313/235131
about an hour ago