Імміграція до Манітоби
-
Але до нього потрібно робити апоїнтмент. Якщо в порядку живої черги, то підійдіть у відділення в CITY PLACE. Там працює Юлія.
-
Міняю должность та змінюється нок
-
Дякую. Спробую створити аккаунт в Канада сервісі, щоб стягнути Roe. Правильно ж? Чи це до роботодавця того треба звертатися?
-
Хто мав схожу ситуацію? Якщо я працюю на одного роботодавця майже два роки але мій Noc не проходить вибірку мені міняють Noc я маю з початку відпрацювати по новому Noc 6 місяців та заново подаватися?
-
IRCC дають мало часу щоб дослати документи. Буває 7 робочих днів, буває більше
-
Вітаю. Багато часу витратила на пошук, але не знайшла відповіді, так що HELP! будь ласка.. Подаю заявку ПР на провінційний рівень. 1. Є три ворк перміта: закритий, відкритий, новий (на три роки подовжений). Як їх вказувати? в одному PDF файлі чи по одному загружати? (Application History) 2. Є новий паспорт, чистий, без візи. Віза стоїть в старому паспорті, який просрочений вже. Кудись треба грузити цю візу і старий паспорт? Чи воно не потрібно? 3. З попередньої канадської роботи можливо загрузити лише Paystubs (одним PDF чи лише останній?) чи треба таки в них довідку запрашувати? Буду дуже вдічна за відповіді❤️
-
Я спілкувалась по особистому питанню з жінкою із CIBC , що на Regent , коли вона прийшла до мене на роботу ( на робочому місці не встигла взяти контакт на жаль ) , а зараз я приходжу до неї у відділення і ніяк не можу потрапити саме так, щоб вона працювала
-
Ось їхні контакти. Напишіть на емейл спочатку.
-
Зробіть нову довідку про несудимість з Чехії. У Вінніпезі є консульство, вони досить швидко йдуть на контакт. В межах кількох тижнів все отримаєте. Я раніше в чаті і ще хтось описували свій досвід отримання. Пошукайте #Чехія.
-
Дякую!
-
Вам би на офіційний сайт Канади і по ваші данні шукати. Програм багато. Частіше через навчання та роботу