Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, заповнюю аплікацію на номінацію. У листі від работодавця написано part time, але 30 годин на тиждень. В графі adaptability вказувати part або full time? В EOI клеймили 6 місяців роботи
-
Я додала договір ренту і хелс карту.
-
Ok, дякую за відповідь, тобто треба лише доказ того що разом проживаємо?
-
Не потрібна. Вона подається на федеральний етап.
-
Добрий день, чи треба форма Common law IMM 5409 при подачі на провінційний етап? Проживаємо в Канаді разом більше 12 місяців
-
Берете LOA від університету і подєте на IRCC форму
-
Нащо лише україномовні?
-
Пане Wes,підкажіть,будь ласка. Питання наступне: у чоловіка є донька від попередньго шлюбу. Вона живе з матірʼю в іншій країні,в Канаду не планує. Наче тут читала,що всіх депендентів потрібно вказувати в заявці,навіть якщо вони не імігрують в Канаду. Тож чи потрібно її вказувати в заявці? Дякую!
-
Усім привіт , можливо хтось знає контакти україномовних працівників CIBC у Вінніпезі ?
-
If they have applied for a nomination, MPNP should be informed about that change. If not, they can still submit EOI indicating the last NOC if an employer remains the same. No need to work another 6 months
-
Дякую за відповідь,а як ви це робили?
-
Зрозуміла дякую, значить зараз це не має значення
-
Help with the answer, a colleague worked for us for 1.5 years, now her NOC has been changed for a month, same company, but another position needs to be worked out again for 6 months??
-
Ми міняли.
-
Вони скасували ті аплікації відразу з наданням ПР статусу.
-
Ви вже подалися на номінацію? Якщо так, до чого ці всі запитання, для чого себе накручувати?
-
Тобто проблем не буде? Я ще подавала коли не мала постійного статусу.
-
Дякую, якщо я не працюватиму під час того як вони розглядають номінацію це також великий мінус,краще знайти роботу просто не маю де дитину залишити і не знаю на скільки зараз важливо для пр знайти роботу? Щиро дякую
-
А скільки часу вони доють щоб дослати документи? Бо якщо замовляти нову з Чехіі це не швидко. Дякую за відповідь.
-
На це дасть відповідь тільки IRCC офіцер, який буде розглядати вашу справу. У когось підійде, комусь прийде запит на оновлення довідки
22 Jan 2023, 05:40
161347/234023
2 minutes ago