Імміграція до Манітоби
-
Your obligations as a sponsor When you agree to be a sponsor, you must sign an undertaking, promising to give financial support for the basic needs of your spouse or partner and their dependent children. Basic needs are: food, clothing, shelter and other needs for everyday living, dental care, eye care and other health needs that aren’t covered by public health services. Там ще багато чого, ось читайте. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5289-sponsor-your-spouse-common-law-partner-conjugal-partner-dependent-child-complete-guide.html#obligations
-
Виходить що знову довідку про несудимість треба буде брати 😓
-
Welcome to friendly Ukraine
-
Багато повідомлень про Резерв + …значить сталось 18 травня… Доброго ранку 😅
-
Коли таке пишуть людям, які вже дано отримали громадянство, в тому числі із недіючим українським паспортом, і ще кажуть "дай підтвердження", то виглядає як кажуть канадці, rude. Зайдіть на сайт Canada.ca і прочитайте умови отримання громадянства Канади та знайдіть чеклист і подивіться, які документи потрібно 😁 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-canadian-citizenship-adults.html
-
Підкажіть будь-ласка де це прописано? Де можна знайти підтвердження?
-
Доброго ранку всім . Така ситуація: прилітає мій брат до мене , відповідно я вже маю ПР , буду подавати його по програмі "імміграція до Канади через близьких родичів". Питання таке чи обов'язково йому платити зразу за всю сім'ю ( дружину і двох дітей) ,якщо вони залишаються в Україні і вони ще не знають чи хочуть жити в Канаді . Чи можна йому спершу отримати ПР одному , а після того як вони оприділяться вже відповідно їм оформити ?
-
Дякую за відповідь То я вже подумала, можна щось пропустила і можна вже без окремих паспротів)
-
Діти мають свої паспорти
-
ПР-permanent resident
-
Ви отримали ПР з вклеєною дитиною у паспорт?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка. Якщо мама дитині паспорт буде робити в консульстві, то не треба додаткові документи ибо оновлення даних у зв'язку з новим законом?