Імміграція до Манітоби
-
Ось вони мені в листі відповіли про цей документ. Я не перевіряла все те. Бо там також шось близько 40 днів на розгляд.
-
Дякую
-
Привіт) Якщо у вас сума невелика (скажімо до 2000), то можна пересилати кошти через прив’язку картки моно до гугл пей і поповнення таки чином wise. Якщо сума велика (за квартиру чи авто), то є компанії-посередники, які займаються такими переказами офіційно. Гроші падають на ваш рахунок з усіма документами підтверджуючими. Можете написати в особисті, скину контакти таких компаній
-
По вашій адресі треба шукати свого мр. Ось сайт www.ourcommons.ca/members/en
-
А хто знає таку інфу. Чи можна оформлювати PRTD сидячи тут в Канаді? І вказати типу країну в яку поїдеш ? Тому що ситуація інша, тепер дружині можливо потрібно буде швидко виїхати і через днів 10 повертатись. З того що я знаю то ці PRTD теж довго йдуть...
-
Повний. Витяг треба на федеральному етапі, він має строк дії 1 рік. Ми брали поки чекали на номінацію.
-
Member of parliament
-
Місцевому кому?)
-
Мій ікопр від 19 лютого, картки отримала 15 травня. Дзвонила двічі, писала вебформ, і нічого. Написала місцевому мр, і того ж дня зʼявився апдейт і через 2 дні новий апдейт, що картки відправлені. Через 5 днів вже були картки у поштовій скринці. Загалом більше 70 днів чекали.
-
Ви так і не поїхали в Європу?
-
Ось тут вимоги до фото є
-
Лише обличчя.
-
Можна. Головне, щоб скан гарної якості був.