Імміграція до Манітоби
-
Громадянам України та держав колишнього СРСР відсоток схвалити 99%
-
Знаю. Але цікаво який шанс бути паном))
-
Там або пан, або пропав. Після клейму біженство на Вас автоматично виписується removal order.
-
Дякую. Тоді ще одне запитання. Гуманітарка 50/50, а то й менше. А як із біженством шанси?
-
Саме так
-
То в нас точно така ситуація. Консультувалися з цього приводу. Відповідь однозначна була. Тому хай дитині щастить!
-
На гуманітарну програму хіба тільки з адвокатом можна подаватися?
-
Щиро дякую
-
Ми перетнули кордон коли йому було 17 років
-
Це статус біженця після якого за декілька років можна отримати ПР?
-
То вам вона не потрібна. Якщо він не жив в Україні після 18
-
Вітаю, чи може хтось дати відповідь ,як взяти справку про несудимість синові якому виповнилось 18 років в Канаді і він не має українського номера щоб взяти через дію
-
Друзі, чи цікавий був би вам пост про те, як виглядає оформлення refugee status через Manitoba legal aid? Особливо, для тих людей, які не мають документів та не можуть витратити 6-10К на адвоката на гуманітарну програму.
-
Маю таке питання, яку потрібно вказувати мову в українській школі для номінації, якщо я вчився на руській а атестат українською мовою?
-
Закривають очі на те, що люди просто не можуть деякі умови виконати,а не ігнорують їх
-
Багато на що закривають очі, але свідомо порушувати - то правильно роблять, що відмовляють.
-
Та воно і не дивно. Умови одні для всіх
-
Але ж гроші платили...
-
То ваша особиста справа чи повідомляти чи ні. Я тільки константую факт, що прописано у в умовах у тій секції, де ви тиснули Submit application.
-
My bad. Сплутала))
22 Jan 2023, 05:40
161590/230188
about 2 hours ago