Імміграція до Манітоби
-
Тут таке діло… Гроші повертали і тим, хто номінацію ще не отримав. Тому..
-
а чого не має можливості, якщо директор, бухгалтер евакуйовані, зв'яжиться з ними. Я сама написала, все що мені треба, зв'язалася, вони вставили в бланк і підписали, відсканували. і ще докладала довідку з дії ок5 чи ок7, не пам'ятаю яку саме. Все гуд. номінацію отримали
-
Безкінечно. Я подавалась в серпні - ще не повернули
-
Сьогодні їздила і залишила документи. По телефону сказали підʼїхати до 14.00, так і зробила, о 13.30 була на місці, приблизно о 14.40 вийшла з центру. Сказали, що переклади мають бути готові на наступному тижні, але зателефонували через години дві і повідомили, що вже готово все.
-
По логіці не потрібно в тому і прикол як би swo в порівняні з swm на скільки я розумію. Тим більше коли на одні роботі працював 3 місяці, на інший 1 місяць тобто часто міняю роботу бо як то кажуть шукаю краще ))
-
Чи все рівно потрібно кудись це повідомляти ?
-
Я подався на swo 3 місяці назад майже. Питання в тому що після того як я подався то працював на роботі один місяць. Потім звільнився. А під час моменту подачі аплікації було відпрацьовано 1 рік, але після подачі через місяць я найшов якусь роботу відпрацював місяць і звільнився, але про це нікого не повідомляв. Бо думаю і не має сенсу повідомляти про роботу на якій відпрацював місяць