Імміграція до Манітоби
-
Напишіть ще, і подзвоніть ще. Або: чи немає іншого шляху отримати інформацію?
-
І листа писала у понеділок. І нічого...
-
Я дзвонила їм практично майже цілий день. В 10, 11, 12....
-
часи роботи. Зарано і запізно, а також в час обідньої перерви навіть не намагайтеся. Так, номер правильний. Напишіть електронного листа .
-
Ось на цей номер дзвонила
-
+14167633114
-
Я мав позитивний досвід, неодноразово. Уточніть номер телефону. Відповідають (у всякому випадку відповідали) і телефоном, і на електронний лист.
-
Дякую
-
Вибачте, вже мабуть всім набридла своїм запитанням. Але ніяк не можу додзвонитися до консульства Торонто. Сьогодні маю вихідний і майже цілий день потратила ґ, щоб додзвонитися. В різний час дзвонила. Йдуть визовні гудки, але трубку ніхто не бере. Хтось додзвонився до консульства? Ще написала їм листа у понеділок і досі не відповіли на лист. Вони взагалі відповідають на дзвінки і листи чи ні? Дуже цікаво працює наше консульство... Тоді для чого вони контакти на сайті дають, якщо не дають зворотнього зв'язку...
-
добридень. копія трудової (завірений переклад), номер телефону керівника (за попередньою згодою, звісно), і вкажіть чи спілкується він/вона англлійською.
-
Скажіть чи є в групі хто з окупованої території, як ви підтверджували досвід роботи, якщо не має змоги взяти прямо у роботодавця референс на фірмовому бланку?
-
А кому їм написати?
-
То люди просто роблять якийсь рух, щоб на їх аплікацію звернули увагу. Довго чекають. Це такий лайфхак. Відправляєте їм пейстаби - ніби а я ще працюю на того ж роботодавця- Ось подивіться - в надії що заодно буде рух по аплікації
-
Сподіватися це добре, але в цьому випадку потрібно використовувати більш практичні методи. Наприклад, написати їм і безпосередньо запитати, ось маємо таку ситуацію, чи достатньо буде цих документів чи ні. Можна ще пошукати людей, у кого була подібна ситуація, чи отримував хтось піар із подібною ситуацією. Я не проти вас, а навіть наоборт за вас, але може бути і не хороший сценарій: Наприклад, ви заклеймили 4 роки, без паперу від роботодавця і отримали 75 балів. У сумі, наприклад, у вас вийшло 840 балів. Ви дочекались вибірку з прохідним балом 830. Супер, ви пройшли. Потім ви платите 500 доларів і чекаєте на номінацію 9 місяців. Через 9 місяців офіцер може порахувати, що 3 з 4 років ви заклеймили неправомірно і скасовує їх. Перераховує бали і виходить, що за канадський рік вам дають 40 балів, відповідно від 840 ми мінусуємо 35 балів і отримуємо 805, а це означає, що ви у вибірку з прохідним балом 830 не потрапляєте. І що ж ви маєте на вихлопі? Мінус 9 місяців очікування, мінус 500 долларів за розгляд вашої заявки та мінус чемодан нервів і вас відкине на стартову позицію. Ось такий результат може бути, якщо ви сподіватиметеся на удачу!
-
Значить не всіх вказали у заявці. Або вони зробили помилку. Відправляєте так як потрібно, з усіма.
-
Всім привіт! Чи нормально що портал прийшов не на всю родину, а тільки на 3 з 4. Всі в Канаді
-
Зто питав про довідку з дії? Вчора не працювало, сьогодні працює. Завантажив
-
Скажіть будь ласка, а можна виїзджати за кордон (в Україну), якщо я подалась на продовження відкритого ворк перміту, але відповідь мені ще не прийшла?
-
Да, імейлом Дякую Якось було боязно закидувати їх однотипними документами Але мабуть так і зроблю
-
Вона через емейл відправляла? То хай ще раз відправити з правильним номером
22 Jan 2023, 05:40
161696/231001
4 minutes ago