Імміграція до Манітоби
-
Вельми вдячний
-
і майте видрукуваний кюар код з ArriveCan, якщо у вас не працює роумінг
-
@Nestvik в чатах можуть написати будь що. Таку інформацію потрібно перевіряти тільки на першоджерелах. Вона може змінюватися і не факт, що у ваш день прильоту будуть діяти інші обмеження
-
Дякую
-
головне заповніть ArriveCan, та завантажте туди свої сертифікати для підтвердження вакцинації
-
Можете скинути тест щоб я спробував розв'язати?
-
Дякую, бо читав від якихось людей комент, що неважливо чи вакцинований - потрібно тест
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/exemptions
-
якщо є дві дози вакцини, що визнає Канада, то не потрібно.
-
Вітаю, перед прильотом треба робити тест на ковід? Вакцинація є.
-
Ну то не зовсім відкриті. Так, доступ є, але щодо проваджень, що стосуються фізичних осіб, застосовується принцип приховування особистих даних. Тобто замість прізвища у відкритому доступі ми побачимо щось накшталт "Особа_1". Це стосується усіх типів справ: кримінальних, адміністративних, цивільних.
-
Друзі у якому центрі можна завірити переклад дипломів? У цьому?
-
Всім привіт. По безкоштовним квиткам, на 12 вересня вже все забито? У когось є інфа?
-
Всі контакти на VFS Global по країні, куди здавали
-
Мені прийшло 2 листи, перший Лондон, другий Бухарест. Вони роблять вклейку, тому все гуд
-
Якісь дивні речі відбуваються, втретє приходить Biometric validity letter
-
Підкажіть куди можна подзвонити щодо інформації по паспорту після того як його здали на вклейку? Бо дуже багато різних контактів, на різних сайтах
-
Дякую 😊
-
Цікаво, що я сплатила за зворотню доставку обидвох паспортів, як за один паспорт, бо думала, що вони повернуть їх разом. І за ті самі гроші мені повернули паспорти окремо, без доплати
-
У мене так було. Син отримав паспорт назад днів на 1х раніше за мене
22 Jan 2023, 05:40
16171/229593
29 minutes ago