Імміграція до Манітоби
-
У вас повинні бути докази, що ви здобули бакалавра, щоб вам зарахували спеціаліста за магістра. У мене також не було бакалавра, то мені офіцер дав запит на диплом бакалавра, я терміново робив довідку із університету, що диплом бакалавра не видавався, якщо я мав магістра
-
Це я розумію, але на самому дипломі написано що 1 рік всього навчання було. Як я вкажу 5 років тоді? Немає письмових доказів виходить
-
на номінацію вказувала, але вказувала і як мої кошти, тому що тоді "-" виходив
-
Все по відео 3 і робили вчора
-
Так а якщо немає пластику бакалавра, є тільки спеціаліст де вказано 1 рік, немає нічого що бакалавр 4 роки?!..
-
Він не основний аплікант
-
Доброго ранку Прошу направте як треба чинити Чоловік змінив працю він не головний аплікант Ми на етапі очікування номінації (3 місяці) Наскільки я розумію треба написати лист пояснення на тій останній сторінці де я різні опції типу додати документ додати людину і тд Вірно? Тільки там чи ще десь І що саме повинно бути в листі? Назва компанії посада зп? Чи писати щось по попередній праці типу причина звільнення чи щось таке? Чи треба давати нові пейстаби основному апліканту для прискорення процесу розгляду?
-
Сьогодні вже працює. Паніка відміняється 😌