Імміграція до Манітоби
-
Привіт всім, ми з дівчиною разом подавали паспорти на вклейку, я вже неділю назад отримав паспорт, а дівчині ще нічого не прийшло, навість статус по трекінговому номеру не змінивсь, переживаю щоб не загубили її паспорт. Підкажіть можливо в когось теж була така різниця в часі?
-
А ця продедура лише для тих хто вже в Канаді, якщо я хочу зробити евалюацію перебуваючи зараз в Європі всерівно маю відсилати допломи до іміджевогу центру?
-
Немаисенсу писати..принесете пізніше і все
-
Доброго дня, я правильно розумію, що на пр можна подаватися сім'єю (як наприклад була заявка на КУЕТ), просто хтось один виступає як головний аплікант? чи дитина, наприклад, 1-річна має можливість отримання пр скажімо, якщо ходить до садочка? Які вона ще має умови виконати? Чи який у неї може бути шлях еміграції? Чи, можливо, якщо мама отримає пр, то дитина також отримає автоматично? І чи діє так з подружжям? Якщо жінка має пр, то чоловік автоматично також при спевненні кретирій (мови, роботи в провінції, віку ітд)? Які є сценарії, крім спонсорської візи, еміграції чоловіка в Канаду до сім'ї, якщо на момент скасування обмеження на виїзд чоловіків за кордон України, його термін дії візи КУЕТ мине? Він повинен буде подавати на пр ззовні Канади?
-
Народ, твльки приїхав. Не вакцинований, треба бути на карантині, де взяти кіт на перший і другий тести? В готелі пані, каже що вона за це не вкурсі. Маю номер телефону Dynacare, зараз пізно вже, подзвоню до них зранку. Хто теж прилітав в манітобу і був на карантині, як то має бути пише в інформаційному листку, а от тести той перший і другий де взяти?
-
Доброго дня.Чи непідскажите де можна спробувати їх здати, щоб зрозуміти чи витягуєш, чи потрібно підтягнути. Дякую за відповідь.