Імміграція до Манітоби
-
Всього на місяць
-
А, ну так ви самі на своє питання відповіли
-
Гривень))))
-
50 тис доларів? То можна за один раз ? Але раз в місяць?
-
Так, це правда, 50000 на місяць можна
-
Наскільки я знаю, зараз банки в Україні не дозволяють класти великі суми в валюті на такі рахунки. Там є якісь обмеження. Якраз якби воно працювало, то всі б так робили.
-
А, ну систета мене проінформує шо шось не так. Добре. Дякую дуже
-
Ви не зможете його загрузити
-
І ні граму більше? Дякую якщо є наприкдад 2.6?
-
Оце дійсно основне запитання!
-
Я не розумію, чому не можна замовити валютну карту моно в Канаду і просто познімати ці гроші кешем 🤔🤔🤔
-
2mb
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, скільки має ,,важити,, формат pdf документу при завантаженні в аплікацію? Дякую
-
Проблема, насправді, лише одна - як вивезти ті гроші з України. В се решта вже простіше.
-
Якщо це проходить просто як пояснення, то добре Головне щоб у податкової не було питань потім
-
Підкажіть, вже зібрала всі нові ВП і Стаді перміти. Куди мені додати їх на федеральному рівні, якщо в мене немає номеру справи. Якщо є посилання, я буду вдячна
-
А яка різниця, кеш чи ні. Незрозуміло звідки гроші на рахунку - можуть і рахунок блоканути
-
Це можуть бути ваші personal savings ( якщо , наприклад, нема документу про продаж житла чи звідки ви іх там взяли). Плюс в теперішніх умовах можна так і пояснити, що з України ви іх вивозили поступово.
-
Ну так то і не кеш якщо що і можна не одним траншем переводити а поступово. Також якщо гроші були на вашому рахунку і ви переводити їх на свій рахунок, то не має бути питань. Просто треба показувати виписки з вашого попереднього рахунку.
-
На роботі мені пояснили, що саме до 10 тис можна нести в банк без питань, бо їх можна ввозити без декларування. Якщо ти нічого не декларував і приходиш з 30к в банк, значить, маєш нелегальний дохід
22 Jan 2023, 05:40
161906/233946
40 minutes ago