Імміграція до Манітоби
-
-
Добрий вечір хто шукає перекладачів хочу порекомендувати @Azbuka15 це нік для пошуку в телеграмі. Я в них перекладала всі моі документи . Зробили все швидко і якісно за розумний прайс. Не реклама😏 Мені було важко знайти бюро де можна не чекати два тижні і не віддати все що зібрала для номінації тільки на переклади.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка може хтось стикався с такою ситуацією: роботодавець затримує заробітну плату та вже після звільнення не розрахувався також, скажіть будь ласка куди писати на такого роботодавця? Я так розумію є комітети які можуть вплинути та зобовʼязати цього горе роботодавця таки сплатити у найкоротший термін зп. Буду вдячна за відповідь
-
Дякую 👌
-
Якщо коледж після 9 класу, то з його тривалості мінусуєте два роки (типу до 11 класу), все інше пишете як post secondary
-
Доброго дня. Потрібна ваша допомога, заповняю MPNP, розділ освіта: я отримала атестат про повну загальну середню освіту за 11 років (школа+коледж), а до вибору доступні варіанти «менше 10 років», «10 років» і «12 років» Що вказувати у даному випадку?
-
Так, номер той самий)
-
Коли оновлюєш Work Permit, SIN залишається той самий? Ми подали заявку, але по завершенню обробки номер не змінився
-
Їм потрібно м'ясо на фронт, а не громадяни 💁♂
-
Дякую !!!!
-
ilovepdf
-
Доброго дня .підкажіть як зменшити розмір файлу, щоб не втратилася якість. Дякую