Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня.Чи непідскажите де можна спробувати їх здати, щоб зрозуміти чи витягуєш, чи потрібно підтягнути. Дякую за відповідь.
-
А чи були випадки відмови у номінації? З яких причин? Просто цікаво
-
Тільки кримінальна. Адміністративна не відображена у довідці про несудимість, тому не переживайте. Але! Якщо вас будуть перевіряти дотошно, то може вилізти. Адже всі судові реєстри відкриті в Україні. І тоді вже буде залежати від офіцера, як він то сприйме.
-
Друзі, адміністративна відповідальність є причиною недопуска у Канаду ?
-
Якщо ваше питання стосується дітей, то дозвіл від батька на виїзд дитини за кордон
-
І мені напишіть будь ласка!
-
IELTS здавав рік тому там було 5 текстів від простішого до складнішого. останній також на півтора аркуша академічний текст про науку. 5.5 вийшло ((
-
Зрозуміло. Дякую за відповідь.
-
3. ☺️ аж соромно писати для всіх🤗
-
Не можу так казати, я не здава IELTS( тут британська). Я пішла на Селпіп тільки по причині що на ньому американська англійська та «канадська». Пару місяців вже трохи призвичаїлася до їх вимови та сприйняття на слух, тому слухати та говорити здала краще чим очікувала. Різниця між ними є. Залежить як і де Ви вчили мову. Я самоучка, таке в мене хоббі було під час ковіду тому так. Якщо вчилися на курсах в Україні то думаю краще ідіть на IELTS
-
яку оцінку отримали за читання ?
-
Скажіть будь ласка правда що селпір легше чим IELTS?
-
діло не в мінімумі. Здавала Селпіп тут, інші здала краще чим очікувала, але завалила читання. ☹️Залежить який текст попаде, мені попали на научну тематику, здоровенний, за 7 -8 хв треба перечитати весь текст та всі відповіді. І таких 3 тексти. Тому важко як на мене, за 3 години єкзамену вийшла “exhausted” як кажуть🤣🤣 вчу далі😉🤪
-
доброго дня якщо ви зараз у Європі і плануєте приїхати у Вінніпеґ найближчим часом я вас дуже прошу напишіть в особисті тут не продаються таблетки які мені дуже потрібні
-
Дякую
-
Письмово я не можу теж ахахаха, Ви не одна, просто треба займатися, не накручуйте і всьо буде ок
-
Я вже тут працюю 3 місяці у ресторані, так можливо я зможу зрозуміти, що говорять, але письмово я не витягую
-
Не був))) Вам здалося Я сама погано знаю, але це не заважає працювати мені на стійці реєстраціі Слабоуміє і отвага🤣 у Вашому випадку достатньо наполегливості, точно кажу
-
А натяк був.
-
CLB 4 від 0 - це не високий бал, за рік постійної роботи хоча б 2 заняття в тиждень з викладачем цілком посильне завдання.
22 Jan 2023, 05:40
16206/231679
19 minutes ago