Імміграція до Манітоби
-
Нет…час просидела в пустую
-
Я вважаю, що про 5 днів фейк, тому що дати оплати внизу скріна немає, зрізано навмисно. Що думаєте?🤓
-
Хтось зміг зловити слоти на паспорт в Торонто?
-
Ще раз: - та людина не отримала, а тільки статус змінився. У Романа, в статусі ін процес 14 місяців 😬 - ще не факт що то правда)
-
Все чітко і по правилам. Просто чиясь аплікація вимагає більше правил.😊 Згадайте нашого ( чи наших) залізних тролів - там взагалі без варіантів.
-
Є навіть з весни людина, це те що точно
-
Процес отримання номінації схожий на якийсь скам. Їдучи сюди, думав що це країна, в якій все чітко і за правилами. А ні, хтось отримує номінацію за 5 днів, а ти- чекай рік на неї, і ніхто допомогти не може
-
Ще багато людей хто чекає номінацію з літа прошлого року?
-
Але згадуючи тролів останній тиждень, хто його зна, може це людина вирішила нас підбадьорити 😂 Бо я також можу знайти скрін в інеті або поредактувати штмл, це не така складна задача)
-
Гірше не дочекатись. Я думала стрес - заповнити аплікацію, а ніт. Міграційна служба знається на тортурах очікування.
-
Гірше чекати 9 місяців на зміну статусу, а потім ще 5 на саму номінацію 😂😂😂
-
Я навіть не знаю що краще. Чекати поки пришлють номінацію з статусом received ( типу сюрпрайз - сюрпрайз). Люди говорили що не завжди статус міняється. Чи 5 місяців дивитись на in Process і думати - ну бл*** що можна так довго перевіряти. Що не так.
-
Або 14й, не забуваємо, шо є і такі) Це мабуть мпнп, так вирішили познущатись з людей😅
-
Прошу адміністраторів звернути увагу, бо у людини тут вже десь 4 акаунти (судячи з голосування і повідомлень) і цей маразм вже набрид.
-
Якщо всі вже навеселились....
-
@banofbot
-
Swo чи Swm чи родичі
-
Чи є хтось хто здавав французський TEF? Відпишіться будь ласка. Є запитання. Дякую.
-
Я вам допоможу і відповім - це не для вас.
-
Дякую, тоді продовжу моніторити
22 Jan 2023, 05:40
162311/230026
12 minutes ago