Імміграція до Манітоби
-
Вони під cuaet програмою
-
Підкажіть будь ласка, чи отримають виплату люди які приїжджають завтра і чи отримують ворк перміти?
-
Пізскажіть може хто стикався з таким зробив оновлення в своєму MPNP EOI-SW профілі добавив результати тесту CELPIP і в мене пропали бали!
-
То виходить протиріччя, всі які приїхали в Канаду - всі хитродупі чи що? Чи усі хто має родити усі їдуть в Канаду, це ж нонсенс
-
Дуже цікаво , тут багато людей у яких родились діти в Канаді , і діти як би автоматом мають громадянство , то чого ж уряд не впровадить ніяких процедур , щоб і батькам цих дітей було легше іммігрувати, це ж по суті маленькі громадяни Канади і якщо у батьків не вийде , то що , вони поїдуть будь де разом із дитиною, виходить що Канада немає ніяких механізмів для легалізації таких людей
-
Так можна вибирати Канаду як країну народження і потім вибрати громадянство Канада. Саме це мене трішки і збило з толку
-
Клоун
-
І виходить що не потрібно додавати його канадські свідоцтво про народження та паспорт в розділ обов'язкових документів?
-
Я розумію. Просто там же далі питання чи вона accompany you і можна відповісти ні і вказати причину
-
підкажіть будь ласка, інформацію про дитину народжену в Канаді потрібно вказувати в цьому розділі також (My Profile) чи лише у формі IMM 5406?