Імміграція до Манітоби
-
Це так само, якщо Вам видати паспорт України в Львівській області, та сказати що паспорт діє лише на території Львівської області. Звучить як абсурд.
-
Що це за вигадки? ПР не видається провінцією, а федеральним урядом Канади. Ну невже ви не можете почитати офіційні урядові документи, а не вірити вигадкам з чату?
-
Мабуть сплутати ПР та номінацію.
-
Зараз пояснимо, що й чому... )
-
Ні, це в корені абсолютно помилкове твердження!
-
«Якщо Пр видають в Манітобі, то в інших провінціях він нічого не значить. Діє лише в цій провінції, це така програма.»
-
І що то за людина, героя в студію
-
Що саме написала людина з нашого чату? ))
-
Я то в курсі, мені це в особисті повідомлення людина з вашого чату тільки що написала, про всяк випадок питаю)
-
PR НЕ видається у Манітобі! Ви в курсі що таке PR, про що мова взагалі?
-
Підкажіть, а правда що Пр, виданний в Манітобі, діє лише у цій провінції?
-
Ну, от: отже, якщо компанія зареєстрована в Манітобі, платить податки у Манітобі, то, ймовірно, таке підходить.
-
Але це не відповідь бо я думаю що філіали також платять тут мабуть
-
Шоб податки були в Манітобі
-
А як Ви думаєте воно має бути, яка ідея цього, щоб підходило?..
-
Подзвоніть у Львівський вфс, вони можуть виправити
-
Доброго ранку всім, я розумію що питання вже піднімалося багато разів, але все ж таки, якщо велика міжнародна або канадська компанія, заснована не у Вінніпезі, але тут свій філіал це підходить для 6 місячної програми для імміграції?? Дякую.
-
Постійне місце проживання (ПМЖ російською) не набувається у Канаді тільки через те, що ви живете у провінції. Ви повинні проти певні етапи для отримання номінації та ПР. Це довготривалий процес, яки вимагає знання мови, постійного працевлаштування та терпіння, бо процес може зайняти до 3 років. Все описано у закріплених повідомленнях.
-
Читайте закріплені повідомлення!!!
-
А через який час в Манітобі можна получите с пмж?
22 Jan 2023, 05:40
16255/231594
10 minutes ago