Імміграція до Манітоби
-
Та я вже подалась, у кабінет поки що прийшов лист що я можу з тим що є пермітом продовжувати працювати до грудня, я так зрозуміла то стандартний лист, а от більше ніякого погодження немає. Я подалась на початку Серпня. Тому і питаю яке саме погодження має прийти у кабінет, до того як на пошті його чекати.
-
Вибачте, мене трохи заплутали з федеральною програмою отримання PR від Манітоби. Я правильно розумію, що потрібно відпрацювати на манітобську компанію пів року(вимоги до працедавця знаю), здати екзамен на знання мови, подати на PR, а потім продовжувати працювати на того ж працедавця? Та відповідь приходить потягом 25 місяців. Все правильно?
-
Так нотаріус. Я у свій час теж хотів перестрахуватися. Робив все що можна.
-
Погано. Треба швидко робити імміграцію, а не роздумувати. Інакше - квиток назад. Якщо ви за час дії дозволу на роботу встигнете податись на ПР і отримати номер аплікації, то ви зможете легко продовжити дозвіл на роботу при умові, що ви і далі працюєте. Ваш закордонний паспорт має бути дійсний увесь час
-
Аплікації на ПР розглядаються федеральним урядом, а тому провінція не має значення. Якщо ви отримали номінацію через програми, які не є інтегровані з Express Entry, то аплікації на ПР через провінційні програми розглядаються протягом 25 місяців. Ще раз: провінція не має значення
-
Афідавіт на переклад видає бюро перекладів. Цього достатньо. В мене ще був афідавіт на самого перекладача, але воно ніде не знадобилось.
-
Дякую, спробую...