Імміграція до Манітоби
-
35 місяців
-
Зараз передивився свої переклади. Афідевіт є. Це підтвердження, що переклад зроблено з оригіналу яи копії документу. Штамп та підпис стоять тільки бюро перекладу. Без нотаріуса. Цього вистачило
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, а скільки розглядують кейс на отримання PR в Манітобі? Кажуть, що не менш ніж півтора року, чи це так?
-
Ви знаєте відповідь)
-
Всьо, поняв. Дякую Мені так і писали в цих бюро. Я просто думав що мені хочуть нав'язати непотрібну послугу
-
Бюро перекладів у співпраці з нотаріусом
-
Дякую, спробую...
-
Це процедура яку виконує бюро перекладу чи нотаріус ? Бо я про те і питаю.
-
Всі бюро мого міста, яке 60 км від Вашого, працюють з нотаріусами з цього питання, самостійно.
-
Спам і шахрайство
-
Ви можете звернутися і в бюро з іншого міста. Відправити документи Новою поштою і таким самим чином отримати їх назад із перекладами.
-
Я всі найбільші бюро у своєму місті обзвонив
-
Запитайте в іншого юриста. Краще зверніться до бюро перекладів. І «афідевіт» (affidavit)
-
спробуйте зателефонувати в Варшаву в vfs global там в телефонному режимі виберіть +48221530042 там буде багато тексту, і вроді комбінація була так початку 8 потім 3 і щераз 8 і зєднають з україномовним оператором, я так спілкувався. і з ними спробуйте вирішити
-
Хто там про адефіт писав що його в кожному бюро перекладів роблять ? Тількі що від знайомого юриста дізнався що адефіт в Україні робить тільки нотаріус
-
Підкажіть групу куди звернутись за порадою по тому куди як відправляти паспорт на вклейку візи. Дякую
-
Доброго дня! Маю питання. Реєструватися на біометрію, але не могли бути в той день. Cancel appointment теж не виходило. Зараз через це не можемо взяти новий appointment. Писали мільйон разів в vfs helpline. Але поки ніякої feedback. Людина яка зголосилась допомогти записатись на біометрію, сказав що проблема взяти новий appointment, бо ircc number вже використаний. У кого була схожа ситуація і як з неї вийти? На сайті вже тиждень намагаємося зробити cancel , але пише що no records found.
-
Ви подаєтеся ще раз на перміт, щоб його отримати без обмежень. В кабінеті IRCC має бути погодження перміту, а сам перміт прийде по пошті за тиждень.
-
Друзі, хто вже отримав work permit без обмежень, чи має бути якесь фінальне повідомлення у IRCC кабінеті, чи просто потрібно його на пошті чекати?
-
Навчання має бути і тій провінції, де ви буде робити імміграцію. Це ідеальний сценарій, щоб не втрачати бали.
22 Jan 2023, 05:40
16310/229835
about an hour ago