Імміграція до Манітоби
-
Це різні речі. Досить нерозумно не скористатись перевагами FHSA. Не відкриває RBC - відкрийте в CIBC чи Scotia.
-
Порадьте що можна зробити. Подавався сину на wp тут в Канаді, коли він досяг 15 років, прийшов запит на біометрію, але на той момент він не отримав свого паспорту, то ж біометрію не вдалось здати вчасно, про це я повідомив IRCC через лист і дзвінок, де мою інформацію вислухали і відповіли, що я можу подати заявку на wp пізніше. Через декілька місяців прийшов лист про те що моєму сину відмовлено у wp, через те що він не здав біо. Пройшло ще декілька місяців і в кінці березня, маючи новий закордонний паспорт я зробив нову заяву додавши пояснення, про попередню ситуацію, про те що в дитини не було в наявності паспорту (він вʼїхав до Канади по паспорту матері), тож просто не міг фізично здати біо. Ми мали апоінтмент до Service Canada і там нам це пояснили. Я вказав і цю інформацію. Вибачився, що не дотримався правил і попросив вдруге розглянути мій запит і надати моєму сину запит на здачу біометричних даних. Через 1,5 місяців я отримав відповідь, щось на кшталт, я розглянув ваш запит і інформацію що ви надали, моє рішення залишається без змін, ваших пояснень недостатньо. Якщо зʼявляться нові пояснення інформація тощо, подайте новий запит і підтвердження оплати. Це вже друга відмова для мого сина по wp. ПИТАННЯ-ЩО РОБИТИ ДАЛІ? Дякую наперед!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, можливо знаєте, якщо ми не відправили мані ордер за апостиль? Це повідомлення побачила вже після того як відправили форму до конс-ва Ізраїлю. Ми теж не громадяни Ізраїлю, були там тимчасово. Потрібно якось додотково відправити мані ордер? Чи вже потім зробити апостіль, як отримаємо довідку? Дякую.
-
Вам надішлють імейл, в якому запросять данні кредитної картки. Ви їм відповісте, вони знімуть з картки 14$ за апостиль, та й все))) в нас так було
-
Ми відправляли платили доп. Послугу щоб слідкувати де знаходиться паспорт.
-
Підкажіть, будь ласка, хто стикався. Як зручніше та правильніше відправити паспорт для того, щоб в нього вклеїли Канадську візу? Чоловік отримав новий паспорт, подавали ще раз на візу, ось прийшов запит на паспорт. Питання в тому, щоб надійно відправити паспорт, щоб він не загубився)))) або можна просто відправити Canada Post та не заморочуватися?
-
А нам ніхто не писав, тому мали відправити все наново на чоловіка. Ви також все у паперовій версії висилали?
-
Потім на жаль нічого вони не зроблять, бо апостиль проставляється прямо в Ізраїлі і потім їде у Торонто, мені так пояснили. Мені були поставили, а чоловіку ні, тому сказали відправляти заново все і прикласти мані ордер. Ви можете зателефонувати до них і вам пояснять також. Бо ми тоді вже на руки отримали, а ви тільки відправили, може можна щось дослати ще.
-
Через canada post в них є доставка експрес. Купите два конверти, щоб надіслати туди і назад. Восени було 56 доларів за два конверти. Доставка три дні
-
Я так декілька разів відправляла, але зараз хвилююсь, щоб не загубити паспорт через звичайну таку відправку
-
Я можу про цю послугу спитати у будь якому відділенні Canada Post?
-
Трошки не зрозуміла як це оплачувати доп.послугу для слідкування. Я декілька разів відправляла звичайними конвертами, слідкувала за ними по номеру на штрих коді через мобільний додаток Canada Post
-
Дякую!
-
Так, відправляли папери. Відправляли заяву, копію паспорту і зворотній конверт. Через деякий час прийшов імейл с запитом на реквізити картки. Але це було наприкінці грудня. Як раз в той час, коли вже стало відомо, що Канада почне визнавати апостиль (коли ми відправляли, то ще не було цієї інформації). Може тому нам і прийшов запит на імейл