Імміграція до Манітоби
-
Ми відправляли платили доп. Послугу щоб слідкувати де знаходиться паспорт.
-
Підкажіть, будь ласка, хто стикався. Як зручніше та правильніше відправити паспорт для того, щоб в нього вклеїли Канадську візу? Чоловік отримав новий паспорт, подавали ще раз на візу, ось прийшов запит на паспорт. Питання в тому, щоб надійно відправити паспорт, щоб він не загубився)))) або можна просто відправити Canada Post та не заморочуватися?
-
А нам ніхто не писав, тому мали відправити все наново на чоловіка. Ви також все у паперовій версії висилали?
-
Потім на жаль нічого вони не зроблять, бо апостиль проставляється прямо в Ізраїлі і потім їде у Торонто, мені так пояснили. Мені були поставили, а чоловіку ні, тому сказали відправляти заново все і прикласти мані ордер. Ви можете зателефонувати до них і вам пояснять також. Бо ми тоді вже на руки отримали, а ви тільки відправили, може можна щось дослати ще.
-
Через canada post в них є доставка експрес. Купите два конверти, щоб надіслати туди і назад. Восени було 56 доларів за два конверти. Доставка три дні
-
Я так декілька разів відправляла, але зараз хвилююсь, щоб не загубити паспорт через звичайну таку відправку
-
Я можу про цю послугу спитати у будь якому відділенні Canada Post?
-
Трошки не зрозуміла як це оплачувати доп.послугу для слідкування. Я декілька разів відправляла звичайними конвертами, слідкувала за ними по номеру на штрих коді через мобільний додаток Canada Post
-
Дякую!
-
Так, відправляли папери. Відправляли заяву, копію паспорту і зворотній конверт. Через деякий час прийшов імейл с запитом на реквізити картки. Але це було наприкінці грудня. Як раз в той час, коли вже стало відомо, що Канада почне визнавати апостиль (коли ми відправляли, то ще не було цієї інформації). Може тому нам і прийшов запит на імейл
-
1 день між порталом 1 та порталом 2? І 5 днів між порталом 2 та ecorp? Це поки що рекорд. Порівнював інші таймлайни, то звичайно по 3-4 тижні між цими етапами, але щоб за тиждень все поки не бачив