Імміграція до Манітоби
-
Ну ось це скоріш за все так і буде, але треба щоб люди про це знали, а не чекали поки ВП скінчиться
-
Такі кейси будуть масові, і перших кого це стосуватиметься це буде Європа. Там люди наші більш вразливі, щодо до законодавства.
-
Такі зможуть податись на tr, після tr вже на ворк перміт. Але на ПР подаватись вже мабуть по tr to pr після цього
-
Цкаво було-б глянути
-
Онлайн можна 😂
-
Та таке. Це буде до перших голодних/холодних смертей, або смерті у лікарні. Ну або будуть вішати борги на людей, але як повісити борг, якшо ти не маєш оф статусу?
-
Просто достовірна інформація без офіційного підтвердження від кума свата троюрідної свекрухи, у якої племінник працює в уряді, добралася вже до Канади😂🫣
-
А вам?
-
Вам немає чим зайнятися?
-
Назвіть дату коли перевіряти. А якщо нічого не змінять і вияветься що ваш інсайд туфта, то можно щоб вас забанили? Піднімемо ставки?
-
Тільки що розмовляв із MPNP - такого ніхто не підтверджує.
-
Ви згаєте що таке розгін паніки... навмисний?
-
І я ще раз вам відповідаю, читайте моє повідомлення вище, я не казала що це офіційна інформація!!!
-
Добре прочитайте - мені здається, шт це загальний текст. Перша ПР карта прийде без додаткових дій
-
Я у вас ще раз запитаю, у вас є підтвердження цієї інформації? Вона для багатьох критична і якщо ви висосали це з пальця, або навіть робите навмисно це поже призвести до негативних наслідків для цих людей.
-
Можливо так і буде. Поки що рівень "держави у смартфоні" вражає саме у діджиталізації 😁🙊
-
Я ж ні на чому не наполягаю! Вам немає чим зайнятися, ще раз запитаю?
-
Та просто вже кумарять! Зараз налитять всі розносити і знов паніка. Тому і пропоную підняти ставки.
-
Так і Альберту не забуваєм)
-
Я ні на чому не наполягала, кожен ладен мислити своєю головою от і все, а коли за два слова ладні розірвати свої ж люди, то просто гидко стає і нікому допомагати більше не хочеться!😔
22 Jan 2023, 05:40
163274/230800
2 minutes ago