Імміграція до Манітоби
-
Це я побачила, що Ви не наполягаєте, ще хтось побачить, а інші - ні. Люди легко домисли в істину перетворюють... Не ображайтесь і допомагайте й надалі, але якщо власні думки - то позитивні 😁
-
Деніель Сміт в Альберті теж "працювала" з федеральним урядом задля збільшення квоти, проте її мягко кажучи послали
-
Знову ж таки, MPNP працює із федеральним урядом для збільшення квоти на 2024. Чекаємо новин.
-
Браво чоловіче!!!
-
Якось так це виглядає)
-
Нарешті прийшла карта 🤘🤘🤘
-
Всім доброго дня! Прийшов дозапит на military records і форму 5546. Чи додавали ви окрім цієї форми скан воєнного квитка чи ще чогось?
-
Схоже щось справді спільний текст, він був в імейлі з привітанням що я тепер постійний резидент, який прийшов одразу після того як мені призначили eCORP.
-
Все одно ризик паузи є, останні були Брансвік та Юкон
-
Вітаю! Який у Вас таймінг отримання ПР?
-
Я там писав вище ,пошукайте по пошуку То було давніше
-
Пане @western9. Підкажіть будь ласка як краще зробити. При подачі на EOI я переплутав місцями ім'я та прізвище. Тепер при подачі на номінацію вказав правильно, але зараз показує помилку. Як краще зробити? Написати на пошту до MPNP що там була помилка і чекати відповідь? Чи вказати як було ( з помилкою)?
-
Не ображайся, я хотів попросити вибачення, я тебе переплутав з людиною, з таким же ніком - і у неї стояла аватарка діда у касці. Ще раз вибач. 🫱🏼🫲🏽
-
Вітаю прислуга.Каску собі зніми , а я її ніколи не носив . Тримаю в курсі.
-
Вітаю пане, нарешті можна зняти каску і зрозуміти, що mission complete.
-
Нарешті, ви можете поїхати в відпустку з сімʼєю і остаточно розслабитися, однозначно заслужено. До речі, це правда, що картка ПР привʼязується до дати expire закордонного паспорта?
-
Ні, якраз потрібно вказати правильно.
-
Дякую Вам. Буду вказувати як було на EOI.
-
ПР картка не прив'язана до вашого закордонного паспорта. Паспорт потрібен для виїзду із Канади. Літати в межах Канади можна по driver license
-
Ваш паспорт тут нікому не потрібен після пр
22 Jan 2023, 05:40
163311/232448
18 minutes ago