Імміграція до Манітоби
-
А якщо після навчання
-
То не ті бали. По Skilled Workers Overseas, де 60 балів, у нього взагалі шансів нуль. Ну перечитайте ж все що написано вище трохи. Там розжували все
-
Там же 60
-
А якщо стаж роботи більше буде
-
Майже немає шансів. У нього по Skilled Workers in Manitoba буде орієнтовно 568 балів. Це якщо врахувати необхідний мінімум англійської, та тільки півроку роботи. Прохідний бал в останній вибірці був 623. Тобто йому треба буде і мову здавати краще, і чекати, поки буде більше стажу роботи
-
Так, коли 18 виповниться. Є варіанти ?
-
Імміграція тільки з 18 років.
-
У нас все є але вчора прочитала що хто з Європи летить з тваринами то підходять от я і задумалась чи наші підходять можливо хтось вже летів з Туреччини з песиком?
-
У гас хлопець 17 років, в школу зараз ходить. Потім піде в вуз. Для нього є якісь варіанти імміграції щоб попрацювати десь та отримати пр та потім у вуз? Бо через вуз дуже дуже довго
-
Вам же детальну відповідь написали
-
Та ви вже про це вчора питали.
-
День добрий панство! Я бачив що для імміграції обов‘язково мати опит роботи якийсь. А як іммігрують студенти? Та ще
-
То ви ж вже наче везете песика до Торонто. Мали б відразу з'ясувати щодо вакцинацій. А на внутрішніх рейсах це не мало би бути актуальним
-
Його вакцини і білет для нього бо бачу що це трішки складно
-
А, ок 😁
-
Мене цікавить зараз песик
-
Перелік вакцин, погоджених Канадою. COVID-19 Vaccines: Authorized vaccines - Canada.ca www.canada.ca/en/health-canada/services/drugs-health-products/covid19-industry/drugs-vaccines-treatments/vaccines.html
-
Лечу з Туреччини
-
І ще як дізнатися чи підходять наші вакцини під вимоги Канади?
-
Як дізнатися чи є місце для собаки? Через те і взяли квиток тільки до Торонто
22 Jan 2023, 05:40
16333/231579
5 minutes ago