Імміграція до Манітоби
-
Не знаю, хто вам там консультує, але я чув випадки, що IRCC не приймає такі довідки з України, якщо людина вже в Канаді. Хочуть заключення місцевого ліцензійного психолога. Тримайте нас в курсі як розвивається ваша справа. Цікаво всім. Щодо українського психолога. То державну ліцензію отримує тільки лікар-психолог, який може надавати послуги з медичної практики, паліативної психологічної допомоги, тощо. Лікар-психолог має розширені психологічні компетенції в порівнянні з психологом (має базову підготовку в медицині, а не в психології; має підготовку в психофармакології та може призначати пацієнтам певні групи препаратів; має глибшу підготовку в галузях, що стосуються психічних розладів; суміщає у своєму навчанні біомедичну та психосоціальну моделі. Всі решту ніякої державної ліцензії не отримують. Людина, яка здобула вищу освіту за спеціальністю «Психологія», але не є медичним фахівцем, має статус «Психолог». Більшою мірою до таких спеціалістів звертаються із запитами знайти джерела проблем і дати рекомендації щодо їх усунення. Психолог може надавати наступні послуги: діагностика ментального здоров’я, тестування, консультування, навчання, просвітництво, тренінги та профілактика психологічних проблем. Психолог не має компетенції призначати лікарські препарати чи ставити діагнози. Такі психологи можуть мати сертифікати від різних організацій, які проводять відповідне навчання і видають власні сертифікати. Такі психологи повинні бути у реєстрі таких організацій.
-
Доброї ночі, заповнюю заявку SWM, маю питання стосовно того якщо є кередит, що я маю вказати в документі?
-
Я купував електроніку через affirm, там і брав чеки, все показує.
-
Що саме ви вказували? Чек, виписку? Який документ що це підтверджував?
-
Я вказував.
-
Який кредит? Кредитні картки чи якусь розстрочку вказувати не потрібно. Кредитну лінію так.
-
Кредит на електроніку, він єдиний і перший, сума не велика. Він на 2 роки
-
Доброї ночі. Ситуація наступна: прийшло LAA 30 квітня. Зараз заходжу в свій профіль і в ньому не має можливості завантажити документи. Профіль виглядає так, ніби запрошення не було. Чи хтось з такою ситуацією зіштовхувався? Заздалегідь дякую
-
Ви вперше намагаєтеся зайти в профіль? Там спочатку треба відповісти на питання повторно, подивіться відео про подачу на номінацію, там все пояснюється.
-
Скиньте скрін без особистих даних
-
Так, я на всі питання відповіла, все як по відео. Але сам профіль виглядає не так, як це на відео показано. Написала в підтримку, але по чату не зустріла подібних ситуацій
-
Я там все заповнила, і система просто оновлює данні EOI
-
Personal information - Go натисніть, що там?
-
Дякую, що намагалися. ❤️
-
Тоді не знаю, сорі. Зранку хтось скаже, як бути
-
Ні, система не дає це зробити.
-
Так ви завантажили документи, так?
-
Я знаю, що це не повний профіль. Лист-запрошення на загрузку документів я отримала, балів вистачає, а в профілі отак.. Що за перевірка така?
-
Це неповний профіль, в повному профілі, коли запрошують заповнити заявку, тобто вас обрали на перевірку, буде зверху не 4 зелені кружечки/пункти, а 10
-
Та немає за що. З 30 квітня мало вже відкритися б
22 Jan 2023, 05:40
163375/231173
2 minutes ago