Імміграція до Манітоби
-
В якому відділенні працюєте?дякую
-
McPhilips and Court
-
Це ЕОІ. Ви точно отримали LAA?
-
Треба з формою загрузити квіток і його переклад.
-
Якщо ви ще не подавали аплікацію, то все вказуєте в аплікації. По старій роботі обов'язково ROE З нової employment verification letter and job offer
-
Зайдіть в свою заявку, нажміть "додати документ" прикріпіть новий офер, підпишіть і відправте.
-
А то можливо зробити без номеру файлу?
-
Повідомляти потрібно про всі зміни
-
Чи треба повідомляти МПНП якщо 30 квітня був останній робочий день, ЛАА отримав також 30 квітня і з 5 травня вже працював на новій роботі Подавався по СВО, аплікацію ще не сабмітив
-
Саме так
-
Так спецвибірку закрили ж? Чи ви ЛАА отримали, але ще не засабмітили?
-
Мене збило запитання про номер файлу.
-
Супер, щиро дякую Бо це питання мене дуже хвилювало
-
А, стоп, який номер файлу якщо заявка ще не подана?
-
Якщо аплікація на номінацію ще не подана, то повідомляти не потрібно.
-
Ми теж здали біометрію в 20 числах квітня, але далі тиша навіть на рахунок медогляду.
-
Всім привіт! Стосовно федерального етапу: історія подорожей, чи вказувати подорожі по Європі якщо не має штампів у паспортах? І чи вказувати виїзди дружини в Україну з Європи, коли вже почалась війна? Буду вдячний за ваш досвід. Дякую
-
Так, все вказати.
-
А якщо коли подавалися на номінацію то був завантажений контракт з датою закінчення no long term- (десь за місяць після сабміту вже звільнився з тої роботи) то чи потрібно дублювати і повідомляти про це, бо ідемо по swo і на нову роботу не влаштовувався ще. Дякую
-
Так, отримала. Написала в підтримку. Чекаю на відповідь.
22 Jan 2023, 05:40
163400/229219
11 minutes ago