Імміграція до Манітоби
-
@rinkaa_r хоче кікнути Diana з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Зa нeдeлю не выxoдя из дома +1200 бaкcoв. Кто хочет также - пиши + в лс
-
Доброго ранку всім, хотів спитати, більш менш стандартний комплект документів для перекладу це: свідоцтво про закінчення закладу, додаток до нього та свідоцтво про народження? Чи я ще щось пропустив і забув? Розумію що у кожного різна ситуація, але хоча б приблизно знати чи нічого я не забув
-
Доброго дня, ви здавали біометрію одразу після отримання АОР? Бо мені прийшли листи для здачі біо, але в описі аплікації підтягує попередню біометрію....
-
Так. Один 🤪
-
Потрібно ще раз здавати
-
У мене теж підтягувалась попередня біометрія, але здала нову за 10 днів після отримання запиту. Наступного ж дня дані оновились.
-
А на медогляд треба чекати запиту?
-
Багато людей їздили і все було ок. У тому листі пише просто попередження для тих, хто подався і діючий перміт завершився під час розгляду.
-
Свідоцтва про народження(всіх), закінчена середня та вища оствіта (всіх) з додатками, довідки про несудимість з місць де жили більше 6 місяців, якщо в шлюбі то свідоцтво про шлюб Якщо розлучені, інвалідність чи щось таке то теж думаю треба переклад відповідних доків
-
Дякую, тож треба чекати😉
-
Мені зарахували старий.
-
Мені трохи більше місяця після оплати (оплатила в день отримання листа), прийшов запит на здачу біометрії.
-
Дякую 🌷
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, після того як ви оплатили біометрію вам прийшов запит на сдачу біометрії окремо? Ми оплатили ще місяць тому і після того, окрім того що оплата отримана, жодних повідомлень…🤷♀️
-
Ми подавали за все абсолютно що мали з доків українських, чим більше інфи одразу подаєте тим менше можливих до запитів А ще додайте туди щось з військових документів також(забула одразу вказати)
-
Дякую! Про середню освіту теж потрібно? Наче я так зрозумів що потрібно тільки атестати за повну вищу освіту додавати?
-
Не я, взгрустнул
22 Jan 2023, 05:40
163446/238089
about a minute ago