Імміграція до Манітоби
-
Ще минулої зими це було більш менш правдою, зараз це сюр 🥲
-
Та не зовсім, перміт продовжили. Але логіки зовсім немає.
-
Я взагалі не розумію як вони тих людей вибирають, тикаючи пальцем в небо. Хоча б черга би яка була.
-
Трагікомедія від творців PR за пів року 😄
-
Дякую Вам 🍀
-
підскажіть як зробити і де
-
підскажіть мені будь ласка гроші є в мене
-
Ми сьогодні отримали ПІАР))))))) весь процес зайняв 1 рік і 23 дні. Сім'я 4 людини (чоловік головний аплікант, дружина та двоє малих дітей). Ділимося нашими timeline: 23.08.22 - прибули до Канади 31.10.22 - чоловік почав працювати (сфера Айті) 1.05.23 - EOI, 700 балів, SWM (вказували тільки роботу (500), вік (75) та магістратуру (125) 4.05.23 - LAA 18.05.23 - подача MPNP 16.11.23 - статус заявки in Process (після email від MPNP роботодавцю) 23.11.23 - номінація від провінції Манітоба 30.11.23 - подача заявки на федеральний етап (біометрію оплатили одразу) 1.03.24 - AOR та запит на біометрію 21.03.24 - здача біометрії 25.03.24 - Invitation to pre-arrival services 26.03.24 - Background verification completed (з'явилося в кабінеті тільки 23.05.2024) 25.04.24 - passed the medical exam (автоматично зарахувалося, повторно не сдавали) 29.04.24 - Final decision 30.04.24 - Portal 1 21.05.24 - Portal 2 23.05.24 - eCoPR Коментарі: -перекладали все самі. Затверджували все в імміграційному центрі -дозапитів не було -підійшла перекладена виписка з ДІЇ (але робили на всяк випадок з консульства, не знадобилась). -в Польщі були 5,5 міс, також робили на всяк випадок справку о несудимості, не знадобилась. -про військову службу - чоловік не служив, це вказували при подачі на PR, більше питань не було. -англійську мову не сдавав - робота TEER 1 -в процесі очікування PR, був змінений роботодавець. Одразу писали в MPNP і в кризову форму IRCC. Дякуємо за підтримку і допомогу цьому чату, кожній людині яка ділилася корисною інформацією. Завдяки Вам, ми пройшли весь процес самостійно, без консультантів та додаткових витрат.
-
Неможливо не впізнати
-
О, привіт. А я тебе знаю 😄
-
дякую. У вас теж все вийде)
-
передивіться усі закріплені повідомлення (зверху, де назва чата). І пазли потрохи почнуть складуватися. Ми так і робили, все читали, дивился відео - і розібралися
-
ви про кого?
-
Доброго дня! Хтось отримав LAA?
-
Вітаю вас та ваші сім'ю!
-
#timeline
-
А сьогодні була вибірка?
-
Ми подавали документи на номінацію минулого року, на початку липня, в січні отримали номінацію. 500 CAD поки не повернули
-
Я вже про них забув, хай буде сюрприз коли прийдуть Буде як коли 50 грн в зимовій куртці знайшов
-
Поки публікації на сайті не було
22 Jan 2023, 05:40
163517/238482
15 minutes ago