Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні нарешті прийшли картки ПР
-
Нас 6-ро загалом
-
Але дивно що на 5 людей прийшло а на самого наймолодшого сина ще ні....
-
eCoPR був 21 лютого
-
Якщо ви вже подалися на номінація (після LAA), то вся комунікація щодо зміни роботи через спец форму MPNP.
-
Вітаю!!! У вас швидко федеральний пройшов 🔥 в мене final decision був 27 листопада, а ПР прилетів 15 лютого. Картки на днях отримали 😅
-
Яка заявка? На номінацію?
-
Це ви збиралися у подорож у травні?
-
Можливо у когось була практика
-
Ми отримали на днях нарешті на молодшого, а свої дві тижнем раніше. ECoPR від 15 лютого
-
Підскажіть будь ласка,якщо подаватися по SWM,чи можливо змінити місце роботи протягом часу ,поки розглядають мою заяву?чи вплине це на результат ?
-
Добрий вечір. На федеральному етапі прийшов дозапит документу. Я загрузив цей документ через свій кабінет. Чи можна якось впевнитись що документ вони отримали?Тому ,що нічого не міняється. Коли відправляв документ через веб форму за деякий час отримував підтвердження що документи отримані.
-
Вітаю! Який офіс видав Вам eCoPR?
-
Etobicoke
-
Ага
-
На провінційному етапі
-
А скільки зайняв весь процес?! Від отримання LAA
-
Я дуже довго чекав після Порталу1 і потім по схемі як деякі радили з іншого мейла написав у всі офіси... Бо спочатку Монреаль був...дуже довго тягнули вони
-
А коли приходить AOR, чи змінюється щось на порталі, де подавались на федеральний рівень?
-
О, в мене теж. Продовжуємо чекати на картки з початку березня.
22 Jan 2023, 05:40
163566/230361
16 minutes ago