Імміграція до Манітоби
-
По гуманітарній програмі і по swm нажаль не знаю, але знаю родину яка вже отримала портал 1 з дитиною з аутизмом. Вони йдуть по bc pnp. В них не було ніяких проблем на жодному етапі іміграції.
-
Не підкажете скільки часу у них зайняв процес?
-
15 міс після номінації від провінції.
-
А на номінацію скільки пішло?
-
3 міс, вони йдуть по провінційній програмі від БК.
-
@iliahrm, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Eсть ТЕМКA 20 минут твоего времени и - заработаешь свои первые хорошие деньги. Нe зaклaдки, не стaвки. Все лeгально и прoзрачнo. За подрoбнстями пиши
-
Анна, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
@manfromthenorthwest хоче кікнути @mokksyy з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Калгарі. Але весь процес був у Монреаль. Коли писала листи на портал 2, то Калгарі взяв нас до себе
-
То ви нікуди не полетіли?
-
Рік. Я номінацію швидко отримала. А федеральний повільніше вже пішов
-
Доброго дня. Підкажіть, які є варіанти запросити родича з поза меж Канади? (В нас є ПР вже)
-
Через візитор візу. Запрошення від вас, де ви гарантуєте, що родичі будуть дотримуватися імміграційного законодавства, а від родичів купа документів, особливо підтвердження, що вони тут не залишаться.
-
Але якщо вони хотять саме залишись)
-
Ні нажаль...
-
Я не хочу ризикувати звісно( я хочу зробити це легально і нормальним шляхом. Типу як через SWO програму. Тому питаю які шляхи… бо бачу що набрати бали у swo для EOI майже неможливо…
-
Якщо ваші родичі із Близького сходу чи Гази, то їм візи не відкриють просто так. Там ціла процедура перевірки на тероризм, зараз дуже багато відмов.
-
Ви хочете ризикувати своїм недавно отриманим ПР? Ваша справа. Якщо вони планують залишитися, то хіба ви станете спонсорами або вони будуть йти через імміграційні програми. Ну або asylum.
22 Jan 2023, 05:40
163621/229593
21 minutes ago