Імміграція до Манітоби
-
Калгарі. Але весь процес був у Монреаль. Коли писала листи на портал 2, то Калгарі взяв нас до себе
-
То ви нікуди не полетіли?
-
Рік. Я номінацію швидко отримала. А федеральний повільніше вже пішов
-
Доброго дня. Підкажіть, які є варіанти запросити родича з поза меж Канади? (В нас є ПР вже)
-
Але якщо вони хотять саме залишись)
-
Я не хочу ризикувати звісно( я хочу зробити це легально і нормальним шляхом. Типу як через SWO програму. Тому питаю які шляхи… бо бачу що набрати бали у swo для EOI майже неможливо…
-
Чисто моя некомпетентна думка: Проблеми Ваших дітей набуті, дорогого лікування не потребують і я так розумію, що є шанс, що діти їх подолають. Тож Вас не повинні розглядати як великий тягар для країни. А гуманітарна програма - це взагалі 50/50 за великі гроші, це якщо би Ви ще й ніяк балів не могли набирати, то тоді можна думати. Я би спробувала таки піти стандартним імміграційним шляхом.
-
Вітаю) підскажіть будь ласка , як має виглядати лист від попереднього роботодавця? Просто, написати що я працювала в таких то роках і печать?
-
Друзі, якщо вам прийшов PFL, procedural fairness letter, ви зобов'язані відправити пояснення у термін, який там зазначений. Переважно це до 30 днів з моменту отримання листа, деколи буває 7 днів в залежності від ситуації. Такий лист може надіслати MPNP та IRCC, якщо матимуть підозру, що ваші документи не відповідають дійсності або ви не маєте наміру проживати у провінції. Якщо ви НЕ відповіли на такий лист, просто проігнорували або пробуєте відкликати свою аплікацію, бо виявили якісь неточності, то на сьогодні, MPNP каже наступне: You may reapply to the MPNP after two years from the date confirming your withdrawal from the MPNP. In this case, you must start the application process from step one of the "How to Apply" process. Applicants who wish to reapply must also adhere to all the application steps and processes outlined in the "How to Apply" section.