Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, прийшли портали 1 на мене та дитину. Перше питання, чи можу я підправити один лист з відповідями для двох, чи на кожного окрема відповідь. Друге- для депендента який в Україні нічого не прийшло, чи чекати на портал для нього, чи буде окремий процес по імм візі? Дякую
-
Дякую ❤️
-
Доброго дня! Маю питання, куди буде більш ефективно надіслати оновленні документи стосовно працевлаштування. На підприємстві де я працюю почав звільнятись ТОП менеджмент , і вчора пішла HR, контактувати немає більше з ким, лише супервайзер. То ж куди краще звернутись в MPNP на форму CONTACT US , чи просто ADD DOCUMENTS?
-
Правильно я зрозуміла щоб відповісти на всі пункти і про депендента що в Україні у відповідь на портал ?
-
Всім привіт 🙂 Підскажіть, будь-ласка, тому-що, трохи, знову, заплуталися. Сьогодні прочитали, вище в чаті, що, якщо брати підтвердження від роботодавця з Канади, то потрібно взяти ROE. Запитання: ✅Чи ми правильно зрозуміли, що від роботодавця потрібно брати і Employment verification letter і ROE ? ✅Чи, можливо, ROE брати необов'язково ? ✅Чи обов'язково потрібно, щоб було два документа: Employment verification letter + ROE ? ✅Зазначені запитання виникли тому - що, на відео @3, говориться, що у вкладку Job Offer, можна завантажити Employment verification letter. Тому ми, просимо 🙏 підказки для подальшого орієнтиру. Будемо дуже вдячні за допомогу.
-
З приводу возз'єднання з родичами які живуть зараз в Україні. (PR ми вже отримали) На сайті написано що не обов'язково находись родичам в Канаді з якими хочемо возз'єднання: We’ve put a temporary public policy in place to help families affected by the Russian invasion of Ukraine reunite in Canada. This policy lets certain Ukrainian foreign nationals in Canada and their family members apply for permanent residence. Family members can live in or outside Canada Але коли переходимо далі на посилання "критеріїв". То написано що вони повинні знаходитися в Канаді.... You must : be a Ukrainian national be a family member of a Canadian citizen or permanent resident including their: spouse or common-law partner child (regardless of age) grandchild parent grandparent, or sibling (or half-sibling) be in Canada when: you submit your application you’re granted permanent residence have valid temporary resident status in Canada, or have applied to restore your status if it has been expired for less than 90 days Однє суперечить з іншим?!