Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. шановна громада Прошу допомогти советом. після поранення я виключений з військового обліку. але сьогодні після оновлення даних в додатку резерв плюс я обнаружил що я на обліку і мені заявляють, хоче рішення ВЛК підтягнуте вони заявляють що треба перепроходити всім ВЛК. загранпаспорт в мене до 28-го. старий загранпаспорт другий залишився в моєму домі в окупованому Мелітополі. як мені зробити краще- новий паспорт заказувати, чи продливати старий, чи попитатися взяти якийсь другий паспорт? 2) і ще працюю вже два місяця офіціально мені сказали що є лише одна програма зараз none Експрес entry Чи можете щось порекомендувати ще na P
-
Щоб податись по цій програмі , один з ваших батьків вже має бути у Канаді. Тобто якщо в одного з батьків є віза або воркперміт/візіторрекордс він/вона має заїхати в Канаду і подаватись тут, інший член родини (батько або мати) може залишатись в Україні.
-
Пане @western9 Цікаво яке продовження історії з чату яке ви описували/коментували трохи раніше. Ситуація коли дівчині прийшов запит PFL т.я. роботодавець щось наговорив IRCC про її звільнення як співробітника після отримання нею PR і при цьому працедавець відхрестився від своїх слів коли дівчина запитала що то був за коментар. P.S. довгий час очікування номінації дозволяє приміряти всі ризикові сценарії на свій кейс і додає додаткових нервів
-
Усім привіт! Можливо хтось знає , чи давали work permit людям, які приїхали після 31 березня?
-
пишіть вже тут, не соромтесь