Імміграція до Манітоби
-
Я є головний аплікант, отримав PR знаходжусь в Канаді. Як мені забрати в Канаду для возз'єднання моїх батьків які зараз живуть в Україні?
-
Ви вже не є головним аплікантом, ви вже отримали свій ПР. Тепер мати або батько буде головним аплікантом.
-
Щоб податись по цій програмі , один з ваших батьків вже має бути у Канаді. Тобто якщо в одного з батьків є віза або воркперміт/візіторрекордс він/вона має заїхати в Канаду і подаватись тут, інший член родини (батько або мати) може залишатись в Україні.
-
В скільки у вас тривав бекграунд чек?? Скільки часу зайняло його пройти?
-
Пане @western9 Цікаво яке продовження історії з чату яке ви описували/коментували трохи раніше. Ситуація коли дівчині прийшов запит PFL т.я. роботодавець щось наговорив IRCC про її звільнення як співробітника після отримання нею PR і при цьому працедавець відхрестився від своїх слів коли дівчина запитала що то був за коментар. P.S. довгий час очікування номінації дозволяє приміряти всі ризикові сценарії на свій кейс і додає додаткових нервів
-
Написала пояснення та очікує тепер.
-
Ну так save and next
-
Немає next. Якщо ви маєте на увазі more information, то там також нема такого питання
-
Усім привіт! Можливо хтось знає , чи давали work permit людям, які приїхали після 31 березня?
-
Навіть на вашому скріні є save. Ви тиснули на нього? Внизу сторінки.
-
Ок, що після save?
-
Я кажу що немає next.
-
В цьому чаті дозволені дві мови, українська і англійська
-
пишіть вже тут, не соромтесь
-
Доброго всім вечора, кому потрібна робота хай то в Україні або ж закордонном пишіть в особисті, в наявності вакансії з високою зарплатнею!
-
Нічого
-
дякую, це не складно
-
Ну. Спробуйте щось логічне - перейти на наступну закладку. Я вже точно не пам'ятаю як там. Щось зробіть що виглядає як next.
-
Зрозуміло. Тобто ніяк... нажаль, якщо мати і батько в Україні. Може в майбутньому за сприянням пана Wes зроблять таку программу для возз'єднання з родичами які в Україні.
-
Так, перейти на наступний розділ не складно, але головне питання залишається відкрите
22 Jan 2023, 05:40
163728/231594
20 minutes ago