Імміграція до Манітоби
-
Ух ти! Круто! А яка компанія, якшо не секрет?
-
База тут. Офіс авіакомпанії тут .
-
ОО, тут є база? Чи ви у відрядження десь в інше місто літаєте?
-
Бортпровідник
-
А ким працюєте?
-
Ну я взагалі не чекав навіть, бо багато хто ще з серпня чекає. Я подавався 15 листопада.
-
А якого числа у листопаді?! Я подалась 23 листопада, статус ще не змінювався
-
Та ще зарано святкувати, я просто чекаю і все. Всі чекають як буде так буде
-
Так, я теж думала що під кінець літа десь Клас! Надіюсь у мене статус теж склро зміниться
-
Можна починати 2 тижні, максимум 3 і номінація.
-
Було би добре, але розумійте, що це так не працює. Он із серпня чекають, нема черги, є рандом.
-
SWO існує з 2015 року і має конкретні цілі. Доступний той напрям для усіх, хто може кваліфікуватись. Ніякого перегляду саме того напряму не буде.
-
Бувало, але це дууууже рідко.
-
думаю все ок буде, деякі дійсно за 2-3 міс отримують певно як на якогось офіцера попасти, або є якийсь критерій, про який ми не знаємо)
-
Дякую. Але були випадки коли статус мінявся потім у людей назад на рісівд. Тому невідомо. Я додатково нічого не міняв, нічого не додавав. Як подав так і чекаю
-
у мене теж customer service 🥲
-
я подалася 12 листопада 🥲 зважаючи як довго чекають інші, то навіть не маю надії, що мою заявку скоро почнуть розглядати Ви, певно, щасливчик І скорше за все те, що вашу заявку почали розглядати, це на жаль , більше виняток 🥲 але вітаю 🙌🏻
-
А чи є хоч натяк, що можуть початися вибірки SWO не лише за стратегічними ініціативами, а й за іншим зв'язком із переліку програми, наприклад, родичі?
-
А коли вже на федеральному етапі, можна ж спокійно змінювати роботу самостійно, не чекаючи одобрення? Просто повідомити вже по факту аби дали номінацію на нового роботодавця і додати це до аплікації на федеральному? *свм
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, на федеральному етапі заповняю номер і серію укр паспорта . В мене серія НЮ. Я пишу так і української, а не пропускає. Мені перекладач серію не переклала, залишила так само. Я буду їй писати , щоб переклала заново. Скажіть, а як правильно NU? Як ви писали ?
22 Jan 2023, 05:40
163826/235477
16 minutes ago