Імміграція до Манітоби
-
Аааа,я зрозуміла(
-
Так ви могли пройти ще 3 місяці назад і термін в 60 днів вже пройшов. Ви перевіряли свою заявку? Ну і як саме Ви рахуєте, що по балам вже три рази пройшли, по виборці для українців чи по інших?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи реально іммігрувати по EE з балами з англійської від 8 і вище, але з TEER 4 (customer service field)? Бо для провінційної програми виходить набрати лише 825, що поки що не сильно конкурентноспрожно судячи з останніх вибірок
-
Обовʼязково потрібно. Вже на етапі заявки. Але вже такої програми немає, по якій можна подаватись через друзів. Подаватись можна по роботі, по програмі SWM
-
маю питання по програмі SWM щодо освіти. Я правильно розумію що по Канадським міркам школа це 11 років? Тобто якщо у мене 9 класів та 4 роки технікуму то вибирати треба "One post-secondary program of two years"? також питання щодо універу, в мене є тільки диплом спеціаліста, в додатку написано 1 рік заочний, його краще не клеймити взагалі? Бо диплом бакалавра, який був між технікумом і спеціалістом десь загубив, і я не впевнений що зможу дистанційно відновити🤔