Імміграція до Манітоби
-
Обовʼязково потрібно. Вже на етапі заявки. Але вже такої програми немає, по якій можна подаватись через друзів. Подаватись можна по роботі, по програмі SWM
-
маю питання по програмі SWM щодо освіти. Я правильно розумію що по Канадським міркам школа це 11 років? Тобто якщо у мене 9 класів та 4 роки технікуму то вибирати треба "One post-secondary program of two years"? також питання щодо універу, в мене є тільки диплом спеціаліста, в додатку написано 1 рік заочний, його краще не клеймити взагалі? Бо диплом бакалавра, який був між технікумом і спеціалістом десь загубив, і я не впевнений що зможу дистанційно відновити🤔
-
@western9 Підкажіть будь ласка, якщо переклад посвідчено нотаріально у іміграційному центрі і термін нотаріального посвідчення стікає у червні, чи потрібно поновлювати посвідчення перекладу, якщо я вже подала ці документи на mpnp і маю статус received?
-
Я вже змірилась сьогодні, що моя єдина дитина чимось гірша для нашого уряду ніж діти з багатодітних родин. Їй не можна податись на виїзд ній сесії. Ок, вони кращє знають. А зараз щє спробуй зловити слот саме де потрібно. Минулого разу я майже зловила саме у Едмонтоні.