Імміграція до Манітоби
-
І це не дає балів. Щось одне - або робота, або друзі Робота дає 500 балів
-
Були доречі досить цікаві ситуації, коли на видачу приходили ідентичні близнюки та намагалися отримати паспорти за своїх сестер/братів… Їм було то за сміх, а ми викликали поліцію 😅😁🤣потім смішно було вже нам
-
Ну то вони робили неправильно. Такого взагалі не можна. Видача повинна бути лише за особистої присутності, аби Реєстр «впізнав» саме ту людину, яку потрібно
-
Ну я їздила і подала документи взагалі без проблем.Ще й питала заздалегідь листуванням-сказали, звісно так
-
-
Будь ласка, напишіть в приват як добиралися з аеропорту в консульство. Дякую
-
Це із другою дитиною ловила Торонто, тому що білети дійсно дешевші, ніж до Єдмонтону
-
Доречі, сьогодні була в Торонто, вони 26-27 червня будуть у Вінніпезі
-
А що не відсилають поштою, то так, або самостійно забирати, або, якщо з Торонто буде виїзне консульство до Вінніпегу, попередньо написати їм і вони його Вам привезуть сюди
-
Так, я не писала за подання документів.Але отримати готовий-без проблем, для всіх категорій.Я сьогодні це все питала.
-
Якщо вона вже отримала номінацію, то їй нема вже сенсу подаватися через ту програму для родичів. Нехай далі подається на федеральний етап по провінційній програмі.